2777
2789
عنوان

هدیه های سر عقد

29064 بازدید | 20 پست

من و همسرم خوانواده هامون متوسطن(وضع مالیه ما یک مقدار بهتره) سر عقد پدر و مادر عروس چی کادو میدن؟پدر و مادر داماد چی؟(عقد ما محضریه فعلا سرویس نمیخریم)

داماد هم باید کادو بده به عروس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ما تو محضر چیزی ندادن

هر چیم بعدا دادن برا مخارجمون فروختیم😐😐😐

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
چی باید بده؟

ما جشن عقد داشتیم 

مامان و بابام ب من سرویس دادن ب شوهرم بابام ساعت داد مامانم انس طلا

خانواده همسرمم پدرو مادرش ب من سرویس دادن به شوهرم هیچی ندادن😂

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اما تو محضر ب من ی گردنبند دادن 

مامان و بابای منم ب شوهرم سکه دادن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

زیر لفظی از سمت خانواده داماد یعنی پدر عروس معمولا سکه البته سه سال قبل بهم دادن 

النگو مادر داماد 

برادر شوهرام مجردن ولی همه  ربع سکه دادن ۴تا 

خواهر شوهرامم باهم یک النگو دادن 

خانواده خودم خواهرم پلاک زنجیر 

خواهرم دومی دوتا ساعت 

خواهر سومم ۵۰۰ تومن 

خواهر چهارم و مادرم باهم یک نیم ست حدود ۲۵۰۰ 

البته سرویس عروسی بعدا گرفتن 

این مال سه سال قبله 

ازدواج من فارس با اقای داماد زنجانی 

ولط میدونم از طرف خانواده داماد حتما زیر لفظی میدن به عروس 

و عروس داماد هم حلقه رد و بدل میکنن 

ساعت هم از طرف خانواده عروس و داماده 

ولی مادر شوهر اگر ترک باشه یا گردن بند میده یا النگو 

بعدم گلم شما به هیچ کس نگاه نکن وسع خودت و داماد و خانواده هارو بسنج 

سر هیچی دعوا نکن کسی تحت فشار نزار 

واقعا مخارج بالاس 

الکی چشم رو هم چشمی نکن 

الان باید خانواده ها باهم توافق کنن کی چیکار کنه 

الان طبق رسم واقعا سخته پیش بری 

من یه گردنی داشتم که دادم مادرم عوضش کرد و یه گردنبند مریم برام گرفت که همون و سر عقد بهم داد برا دامادم ساعت و ربع سکه گرفته بودیم اون موقع،مادرشوهرم بهم النگو داد ،ن داماد به عروس کادو نمیده فقط زیر لفظی میده

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤