2777
2789
عنوان

پکیج پریسا نصری

12616 بازدید | 54 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر.

خیلی هاتون برای پکیج پریسا نصری(زنان باهوش) ازم سوال پرسیده بودین ک خوبه یا نه منم قول داده بودم بعد از تموم کردنش بگم ک واقعا تاثیر گذار بوده یا نه،باید بگم برای من واقعا اثرگذار بود و خیلی کمک کرد به رابطم داخل پکیج راجب اعتماد بنفس و احترام گذاشتن به خودتون و نحوه درست برخورد کردن با همسرتون در هر شرایطی رو میگن و چندتا مثال هم میزنن،خلاصه بخوام بگم برای من ک ارزش خریدش رو داشت با دیدنش متوجه خیلی از رفتارهای نامناسب و اشتباهاتم شدم و تصحیحشون کردم کلا راضیم از خریدم،امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از تیم خود پریسا نصری هستی یا واقعا خریدی و استفاده کردی و مفید بوده.

من اینجا زیاد سرم کلاه رفته.مثلا آرایشگره خودش اومده گفته رفتم فلان آرایشگاه کارش عالی بود.من هم اعتماد کردم و کلی گند زد به موهام و چند صد هزار هم پول گرفت.

از روی عکس پروفایلش اونجا فهمیدم خودشه.عکس دو تا دختراش پروفایلش بود که تو آرایشگاه هم آورده بودنشون.آرایشگاه ماه--اسم کاربری شینوف.

براي همه به درد ميخوره يا بيشتر براي كساييه كه تازه وارد رابطه اي ميخوان بشن؟

نه عزیزم من خودم تازه وارد رابطه نشدم خیلی برام مناسب بود کلا متوجه رفتارای اشتباه میشی

از تیم خود پریسا نصری هستی یا واقعا خریدی و استفاده کردی و مفید بوده. من اینجا زیاد سرم کلاه رفته.م ...

بهترین نتیجه رو برای رفتار زناشویی و روابط زنوشوهر بنظرمن پکیج خانواده موفق دکتر شاهین فرهنگ داره 

من کسی نیستم براش تبلیغ کنم ولی واقعا یکبار گوش بدید متوجه حرفم میشید تو این سایت رایگان گداشتن namaava.ir

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
راستش من فکر میکنم خودشونی یا از تیم شون هستی. چون خودم اتفاقی وارد کانال تلگرامش شدم گفتم پریسا نص ...

عزیزم من خیلی وقت پیش داخل ی تاپیک گفته بودم من تازه پکیج خریدم خیلی از دوستان تو این یکماه مدام ب من پیام دادن ک خوب یا ن بهشون قول داده بودم بعد از اینکه پکیج کامل دیدم نظرم بگم راجبش واسشون الانم این تاپیک واسشون زدم ک تک تک جوابشونو ندم قصدم تجارت و.. نبوده و نیست.

ایشون خیلی هم بی ادب بودند.من تازه زایمان کرده بودم و پسرم رو به دنیا آورده بودم ولی ایشون دو تا دختر دارن که از پروفایل شون هم مشخصه.جلوی روی من که خیلی از زایمانم هم نگذشته بود میگفتن من از پسر متنفرم.من عاشق دخترم.

آرایشگاهشون هم انباری بسیار کوچیک گچی خونه شون بود یه چی مثل گنجه.با یک دریچه کوچکی با خونه شون مرتبط بود از اون سوراخ بالا پایین میپریدن و رفت و آمد میکردن بین مثلا آرایشگاه و خونه شون.آخر اسفند بود هوا هم فوق العاده سرد بود هیچ وسیله گرمایشی نداشتن.حالا در نظر بیارید توی اون هوای سرد رنگ کنی دکلره کنی سرت رو بشوری .یخ زدم.یه بوی گند نجسی هم اونجا می پیچید مثل گوشت یا چربی فاسد شده که معلوم نبود دقیقا واسه چی بود و از کجا می اومد.

ایشون خیلی هم بی ادب بودند.من تازه زایمان کرده بودم و پسرم رو به دنیا آورده بودم ولی ایشون دو تا دخت ...

در هر صورت من کاری ب اون شخص ندارم اما قضاوت کردن هم کار درستی نیست اینکه شما بخوایین من یا خیلیای دیگه رو با اون خانم مقایسه کنین تاسف بار