2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره عزیزم میتونه خودم قبلا این کارو کرده بودم کنکور ریاضی دادم با پیش دانشگاهی تجربی. البته فقط بص ...

منظورم اینه باید از اول بره پیش دانشگاهی بخونه یا با همون مدرک پیش انسانی میشه؟

نه عزیزم نیازی نیست مجدد پیش بخونه. با هر مدرک پیش دانشگاهی ای میشه هر کنکوری شرکت کرد.

جدی عزیزم چقدر خوش حال شدم فکر کرده بودم باید از اول برم پیش دانشگاهی بخونم بعد کنکور بدم ممنون که گفتی

یعنی با همون مدرک پیش انسانی میشه؟

فقط دیپلم رشته های هنر و کاردانش باید پیش دانشگاهی رو بگذرونن تا بتونن تو رشته انسانی .تجربی یا ریاضی شرکت کنن وگرنه پیش انسانی یا تجربی یا ریاضی میتونن تو کنکور بقیه رشته ها شرکت کنن 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
فقط دیپلم رشته های هنر و کاردانش باید پیش دانشگاهی رو بگذرونن تا بتونن تو رشته انسانی .تجربی یا ریاض ...

خیلی ممنون عزیزم پاسخ دادی فقط شرط معدل چی میشه منی که انسانی خوندم

دیگه فقط هرچی تو کنکور جواب بدی همون میشه درصدهات...معدلت دیگه تاثیر نداره عزیزم چون کتاباشون کاملا باهم فرق داره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنون عزیزم همچنین شما راستی یه سوال دیگه شرط معدل چی میشه من که تجریی نخوندم؟

شرط معدل برا کسایی که دیپلم متفاوت دارن درساشون با درصد کمی محسوب میشه . میتونی تا کنکور سال بعد یه امتحان زیست شناسی بدی و درصد حساب نمره زیست تو شرط معدلت بره بالا .بقیه درسای مشترک ثابتن