2777
2789
عنوان

ميخام جدا شم

558 بازدید | 17 پست

از اونروز كه خير سرم كلي خوشحالي كردم كه نامزدم اومده دنبالم و ذكر خونذم جواب داده تا الان يه كلمه حرف خوب نزده همش تو قيافه بود و اصلا نه زنكي نه پيامي من همش حالشو ميپرسيدم و هرجي ميكفتم چته ميكفت مهم نيست .تا امروز كه خيلي كلافه شدم كفتم اكه اذيت ميشي ديكه حرف نميزنم باهات و اين حرفا فكر كنم ديكه نميخاي تموم كني اين قهر بازيارو كه اونم كلي حرف زد كه تو با حرفاي روز جمعت روح من كشتي و من چقدر بي غيرت بودم كه اونارو شنيدم من بي ناموسم من باهزارتا زن ميرم اينا رو چجوري بايد هضم كنم تو قول داده بودي نكي قول داده بودي درست شي ولي حرفاي بدترشو زدي و...

منم كفتم نميدونم بابد چيكار كنم كه جبران شه ولي واقعا تحمل اين دعواهارو ندارم و ميدونمم كارم اشتباه بوده و خيلي بد بخاطر همينم از زندگيت ميرم😞😔بعده كلي حرف اخرشم كفت حداقل اين بلاهارى سر مفر بعدي نيار.

حالم خيلي بده 

خيلي

نميدونم چيكار كنم

الان سه روزه هركاري كردم از دلش بيرون بياد نيومد

واقعا بريدم زندگي همه جوره داره بهم فشار مياره

از نظر محيط كاريم خونمون اينم نامزدم خيلي تحت فشارم خيلي 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونی پسره خوبیه ازش یه فرصت دیگه بخواه ولی باید خودتم تغییر کنی مردا از این جور زنا بیزارن و ...

ديگه فرصتي ندارم تموم شدس 😞😔

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

عزیزم تجربه ای که دارم اینه وقتی یکبار حرفات زدی به نامزدت دیگه نرو سراغش نه پیام نه زنگ 

این حرف مشاورم هست میگفت گوشیت دور کن پیام نده 

میگفتم آقای دکتر نمیتونم مگه میشه 

دکتر میگفت خاموش کن گوشیت 

بذار خودش بیاد سمتت 

همین کار بکن 

من هشت ماه کامل کات بودیم عقد بودیمیکبار رفتم خونشون همه حرفام زدم دیگه هیچ ارتباطی نداشتم نه زنگ نه پیام بعد هشت ماه آقا تشریف آورد

تو هم هیچ ارتباطی نداشته باش 

عزیزم سرنوشتتو خراب نکن مث من جدا شو ک مث من بعد سه سال نحوای جدا شی اگ مشکل داری و حل نمیشه جدا ش ...

خيلي سختمه 

اينكه اصلا نميخام فكركنم كسي بياد تو زندكيم اكرم جداشم فقط ميخام برم يجاي دور

عزیزم تجربه ای که دارم اینه وقتی یکبار حرفات زدی به نامزدت دیگه نرو سراغش نه پیام نه زنگ  این ...

نميدونم مغزم ديكه كار نميكنه

عزیزم تجربه ای که دارم اینه وقتی یکبار حرفات زدی به نامزدت دیگه نرو سراغش نه پیام نه زنگ  این ...

اونوقت چجوري عقد موندي تا ٨ماه ،؟!خانوادت نميكفتن جداشين

خانوادم سمتم کسی اجازه دخالت ندادم چون مقصر نامزدم بود خیلی اومدن خانواده شوهرم اما بی فایده بود 

فقط صبر کردم و امید داشتم که درست میشه این زندگی اما نشد 

یکبار فقط بابام رفتم خونشون حرفام زدم اومدیم 

خانوادم سمتم کسی اجازه دخالت ندادم چون مقصر نامزدم بود خیلی اومدن خانواده شوهرم اما بی فایده بود&nbs ...

مشكلتون چي لود

عاشق عشق قدیمیش بود من نمیدید بداخلاق بود از کار اخراج شده بود بی مسئولیت فحش میداد گوشه گیر بود دوسم نداشت با خانما ارتباط داشت دست بزن داشت ...

یک ویژگی خوب نداشت 

کلی مشکل که قابل حل بود اما خودش نمیخواست بیمار بود که نمیخواست خوب بشه 

عاشق عشق قدیمیش بود من نمیدید بداخلاق بود از کار اخراج شده بود بی مسئولیت فحش میداد گوشه گیر بود دوس ...

بازم صبر شما خيلي زياااز بوده خدا خيريت بده من كه اصلا ادم صبوري نيستم يكم بداخلاق ميشه كم ميارم

من برای زندگیم جنگیدم چون طلاق نمیخواستم میخواستم درست کنم زندگی 

چون امید داشتم اما دیدم واقعا نمیشه همه راهها رفتم نشد 

الانم درست زمان دادم اما وجدانم راحت نمیگم این کار میکردم اون کار میکردم صبر داشته باش بذار به این نتیجه برسی که آخرین راهت طلاق 

طلاق اسون نیست اصلا گفتم پوست میندازی تا عادت کنی خیلی اما همه راهها برو بعد طلاق