2777
2789

دختره داشت خودکشی میکرد اون پسره باهاش حرف زد ومنصرف شد اینجاشو دیدم😊

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منکه اصصصلا نمیبینم.. همون اولش چرت بودنش برام مشخص شد

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

پسره جون ارغوانو نجات داد ومادرشم توشرکت استخدامش کرد ک جبران کنه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

ساعت چند میده چه شبکه ای

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
دختره داشت خودکشی میکرد اون پسره باهاش حرف زد ومنصرف شد اینجاشو دیدم😊

بعد دخترو عاشقش شد 

دخترو انگار نامزد قبلیش بهش خیانت کرده بود 

باباهم نداشت 

کمبود مرد تو زندگیش خیلی حس میشد سریع عاشق پسره شد 

بعدم دختره پسره رو اورد تو شرکت مامانش کار کنه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
ساعت چند میده چه شبکه ای

فک کنم شبکه 3 ساعت 8و نیم اینا بود 

دقیقققق یادم نیست 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بله من دیدم.ارغوان زنگ میزنه ب همین پسره 

میگه حلالم کن 

پسره میگه من نمیشناسمتون شما

اونم میگه چن ماه پیش تو حقت ظلم کردم

اومدی شرکت با اینک مدارکت کامل بود استخدامت نکردم بجاش دوست نامزدمو استخدام کردم

الان میخوام فقط حلالم کنی

دختره داش خودکشی میکرد چون نامزدش بهش خیانت کرده بود

امیر متوجه میشه ک ارغوان داره خودکشی میکنه

میگه حلالت نمیکنم تا رودر رد معذرت نخوای

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چه جوری خودکشی کرد تو خیابون

ای تیکش رو  من ندیدم 😆

امیرم خودشو میرسونه ب ارغوان و پشیمونش میکنه از خودکشی

بعد مادر ارغوان ک صاحب شرکته امیرو صدا میزنه

ی چک و ی فرم استخدام میذاره جلوش

اونم استخدامو قبول میکنه

دختره ام از امیر انگار خوشش اومده

مادره هم داره یکارایی میکنه ب هم نزدیک شن

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

پسره میره شرکت مامان دختره استخدام بشه دختره دوست نامزدشو بجاش میزاره.بعد نامزدش ولش میکنه.دختره میره خودکشی کنه زنگ میزنه به پسره بگه حلالم کن من کس دیگه ای رو به جات استخدام کردم که پسره باهاش حرف میزنه نجاتش میده مادر دختره هم پسره رو استخدام میکنه بهشم میگه تکیه گاه دخترم باش حتی ظاهری تا روحیه شو پیدا کنه.کلا چرت بوده تا حالا

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....