2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کنم

276 بازدید | 34 پست

خانما من عید موهامو بلوند کردم یعنی کلا به پایه رسوندم الان که رنگسازش رفته و  ریشه موهام که مشکی  در اومده ده روز دیگه عروسی داریم دوست ندارم  دوباره ریشه رو دکولره کنم چون عید پدرم دراومد واحساس میکنم موهام داغون شده 

اگه رنگ نکنم ضایع نمیشه انگار ۵ سانت ریشه مشکی بقیه موهام طلایی 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

قشنگ ک همینجوری😁😁😁😁😋😋😋😋

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا ضایع نباشه  چون عروسی فامیل درجه یک  نمیخوام ضایع بشم

نه من همینجوری دوس دارم 🤗🤗خیلی ام زیباس 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه ترکیب رنگ بهت بگم بزار ریشه قهوه هی خوشگل میشه ساقه هم یه رنگ روشن خیلی قشنگ

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

خب بلوندش نکن تیره تر کن

آخه اصلا از رنگ کردن بیزارم آرایشگاه میگه بیا یه رنگ بزارم تا خوب بشه ولی میگم بازم دورنگ میشه دیگه چه کاره ای همین بهتره 

یه ترکیب رنگ بهت بگم بزار ریشه قهوه هی خوشگل میشه ساقه هم یه رنگ روشن خیلی قشنگ

آخه خودم که بلد نیستم حتما باید برم آرایشگاه 

اگه ترکیب رنگو ببرم آرایشگاه میزاره برام 

نگا اینم ریشه موهاش مشکی چ قشنگ 

آخه خودم که بلد نیستم حتما باید برم آرایشگاه  اگه ترکیب رنگو ببرم آرایشگاه میزاره برام

آره آرایشگاه میزاره،ولی اگه دوست نداری رنگ کنی  همین جوریم با شینیون خیلی خوب میشه

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

آره خوشگله مرسی  

قربونت عزیزم 😘😘😘😘💗💗💗💗❤❤❤