2777
2789

شما میدونین اگه کسی بجای سند ازدواج اقرار نامه داشته باشه آیا میتونه مهریه رو بگیره؟ و آیا مثل سند ازدواج حق و حقوق زن سر جاشه؟  ما نمی دونستیم اگه بیشتر از یکسال بگذره و عقد تو دفترخانه ثبت نشه سند نمیدن واسه همین دیر اقدام کردیم ولی خب مهریه من ۱۰۰سکه عندالمطالبه زده تو برگه

آیا این برگه کاملا معتبره؟

منتظر اتفاقات خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه خونه سه طبقه خریدم با پارکینگ (پارکینگ مسکونی به صورت غیر قانونی) فروشنده سه طبقه رو تحویل داده ولی خودش توی پارکینگ میشینه وتحویل نداده رفتیم محضر وسند زدیم مبلغ ۶۰ میلیون از پولم باقی مونده با اینکه پولش امادس ولی بازم تخلیه نمیکنه میتونم ازش خسارت بگیرم توی مبایعه نامه نوشته شده روزی صد هزار تومن براش اظهار نامه هم فرستادم ولی بازم انگار نه انگار

سلام من یه خونه سه طبقه خریدم با پارکینگ (پارکینگ مسکونی به صورت غیر قانونی) فروشنده سه طبقه رو تحوی ...

اظهارنامه به منزله تذکر برای ایشون هست ، اگر سه بار اظعارنامه بدید و تخلیه نکنند علاوه بر امکان دریافت خسارات روزانه میتونید حکم تخلیه بگیرید

Coadjture......
زمانیکه ازدواج ثبت نشده باشه فرزند نامشروع محسوب میشه

و برای مادر هست دیگه؟ این فقط ثبت شناسنامه ای رو میگم مثلا صیغه نامه دائم داشته باشن

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
و برای مادر هست دیگه؟ این فقط ثبت شناسنامه ای رو میگم مثلا صیغه نامه دائم داشته باشن

دقیق بگید لطفا ، صیغه هستند یا خیر؟

اگر صیغه دائم هستند فرزند هیچ فرقی با فرزند ازدواج دائم نخواهد داشت ..و تمام خق و حقوق را دارا خواهد بود ، مخارج به عهده پدر خواهد بود

Coadjture......

صیغه چه دائم چه موقت نوعی ازدواج و علقه ی زوجیت هست ، فرزند حاصله دارای حق و حقوق میباشد و هزینه ها و رفاه ان بعهده پدر هست

Coadjture......
دقیق بگید لطفا ، صیغه هستند یا خیر؟ اگر صیغه دائم هستند فرزند هیچ فرقی با فرزند ازدواج دائم نخواهد ...

بله همون روند ازدواج دائم بوده ولی ثبت شناسنامه نکردن. من شنیده بودم که تو این مورد ها دیگه لازم نیست واسه پاسپورت و اینجور چیزا اجازه شوهر داشته باشی. توی حضانتم خیلی به نفع زن هست! نیست اینطوری؟

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
شما میدونین اگه کسی بجای سند ازدواج اقرار نامه داشته باشه آیا میتونه مهریه رو بگیره؟ و آیا مثل سند ا ...

اقرار نامه اگر صادره از مرجع معتبر یعنی دفتر اسناد رسمی باشه ، معتبر هست و حق و.حقوق زن پابرجاست

برای مطالبه مهریه ابتدا باید تقاضای ثبت رسنی واقعه ازدواج داده بشه در دادگستری ، بغد دادخواست مطالبه مهریه

Coadjture......

سلام میگم من تو مهریم۲ دانگ خونه هست ولی چون اونروز شوهرم خونه نداشت یه زمین زد به نامم که وقتی خواستیم خونه بخریم زمینو بفروشیم وخونه ۲دانگش بخوره به نامم ما زمینو فروختیم حالا چند بار شوهرم روخنده گفته خودت زمینتو فروختی از خونه چیزی بهت نمیرسه ایامن میتونم ثابت کنم یانه؟؟؟

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش