2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اشتباه نکنم آنتی بیوتیکه و بیشتر برا عفونت ادراری میدن، آنتی بیوتیک باید مرتب و راس ساعت استفاده بشه تا تاثیر داشته باشه، دوره مصرفشو فک کنم باید از اول شروع کنین و مرتب

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
اگه اشتباه نکنم آنتی بیوتیکه و بیشتر برا عفونت ادراری میدن، آنتی بیوتیک باید مرتب و راس ساعت استفاده ...

دکتر ۲۰تا داده بود ۱۳تاشوخوردم الان هیچی؟؟؟؟؟؟باید دوباره ۲۰تابخرم بخورم؟

انشالله که نی نی بیاد تودلت عزیزم...فک نکنم اتفاق خاصی بیافته ولی سعی کن داروهاتو به موقع بخوری و دورشو تموم کنی تا جواب بده شوهر منم عفونت داشت بعضی موقعها یادش میرفت ولی شکر خدا عفونتش برطرف شد  

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اگه اشتباه نکنم آنتی بیوتیکه و بیشتر برا عفونت ادراری میدن، آنتی بیوتیک باید مرتب و راس ساعت استفاده ...

من دارم میخورم الان روزی دوبار ولی سر وقت نیست یعنی تاثیری نذاشته؟؟؟ امروز روز اخره

لایک نکنید 
انشالله که نی نی بیاد تودلت عزیزم...فک نکنم اتفاق خاصی بیافته ولی سعی کن داروهاتو به موقع بخوری و دو ...

ممنونم انشالله قسمت همه منتظرا بشه...خودم عفونت دهانه رحم دارم یادم رفت قرصاموخونه مامانم گذاشتم مجبورم تا فردا شب صبر کنم تابرم خونشون قرص هم هر ۱۲ ساعته 

عزیزم ببین این دارو دوز بالایی داره ک برای عفونت شدید استفاده میشه که عوارضشم خارج از بحث نیست ولی اگه میخواین برای دو روز استفاده نکنین میتونین بجای اون انتی بیوتیک ضعیفتری مصرف کنین و درکل قطع نکنین چون قدرت رشد باکتری بالاست وباز هم عفونتتون شدت میابه

ممنونم انشالله قسمت همه منتظرا بشه...خودم عفونت دهانه رحم دارم یادم رفت قرصاموخونه مامانم گذاشتم مجب ...

فقط سه تاشو نخوردی ؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》