2777
2789
عنوان

بارداري پوچ

340 بازدید | 20 پست

رفتم سونو گفت ساك بارداري هفت هفته ست ولي پل جنيني توش نيست و ضربان اوليه ديده نميشه.بچه ها به نظرتون هيچ اميدي نيست؟يعني واقعا هيچ كاري نميشه كرد؟

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

عزیزم نگران نبا‌ش انشالله تشکیل میشه

من پارسال بارداری پوچ داشتم

علایم چی داری؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم نگران نبا‌ش انشالله تشکیل میشه من پارسال بارداری پوچ داشتم علایم چی داری؟ 

مثل همه ي باردارا.حالت تهوع و استفراغ.ولي تا الان حتي يه لكه ي كوچيك هم نخوردم

مثل همه ي باردارا.حالت تهوع و استفراغ.ولي تا الان حتي يه لكه ي كوچيك هم نخوردم

تشکیل میشه نگران نباش من اصلا هیچ علایمی نداشتم حالت تهوع نشونه خوبیه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
تشکیل میشه نگران نباش من اصلا هیچ علایمی نداشتم حالت تهوع نشونه خوبیه

پس اميدي هست؟اخه دكتر سونوگرافي گفت بارداريه پوچه و بايد سقط كنم😭

نه عزیزم صبر کن با دکترت هم مشورت کن بنظر من یجا دیگه برو سونو 

من پارسال خواهرشوهرم حامله بود میگفتن جنین قلب نداره رفت یجا دیگه سونو داخلی قلب بچشو دیدن

نه عزیزم صبر کن با دکترت هم مشورت کن بنظر من یجا دیگه برو سونو  من پارسال خواهرشوهرم حامله بود ...

ممنونم بابت كمكت❤️❤️.پس به اين زوديا سقط نميكنم ميرم يه دكتر بهتر

اره عزیزم حتما با دکترت مشورت کن امیدت رو از دست نده از خدا بخواه بچه سالم بهت بده

واسه منم دعا کن منم باردار بشم

امید داشته باش چون ادم با امید زنده است اما منم بارداری پوچ داشتم و سونو گفت اما از اولم گفت جنینی دیده نمیشه ما بازم تا هفته 9 صبر کردم منم حالت تهوع شدید داشتم یادمه مسافرت رفته بودیم شمال اصلا نتونستم تو بازار میوه وترشیجات برم. نه لکه بینی داشتم و نه هیچی اما نشد که بشه حتما قسمت نبوده.

من 36 روز پیش بچمو تو 10 هفته بعلت ایست قلبی از دست دادم بحق خانم فاطمه زهرا و دل شکسته من الهی که جنینت زود دیده بشه و سقط نصیبت نشه . فقط و فقط استرس نکشی که سمه

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

عزیزم منم بارداریم پوچ بود تو هفته ی هفتم بود دکتر گفت کیسه ی حاملگیت رشد نداره

بعدشم من همه علائم های بارداری را داشتم 

ولی من خودم خونریزی کرده بودم

دخترم دنیام❤️

منم این تجربه رو داشتم . هفته هفتم خالی بود و گفتن بارداری پوچ .

رفتم دکترم گفت باید سقط بشه .‌ولی من تا دو هفته بعد هم صبر کردم . اخرشم فایده نداشت . فقط کیسه زرده تشکیل شد و خودبخود سقط شد .

راستی کیسه زرده تشکیل شده یا فقط ساکه؟

قطر ساکت چنده؟؟؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

برعکس سر بچه اولم از ماه اول کمر درد و لکه بینی تا ماه چهارم اینقدر که رو زمین نمیتونستم بشینم. چون پریهام نامرتبه نفهمیدم باردارم و میرفتم بدنسازی تا اینکه فهمیدم باردارم 7 هفته شده بودم رفتم سونو گفت جنین و کیسه هست اما قلب نه اما دکترم دو هفته بعد سونو داد گفت قلب تشکیل شده احتمالا سونوش خوب نبوده چون نمیتونست بگه هفته چندم هم هستی.