من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
امید داشته باش چون ادم با امید زنده است اما منم بارداری پوچ داشتم و سونو گفت اما از اولم گفت جنینی دیده نمیشه ما بازم تا هفته 9 صبر کردم منم حالت تهوع شدید داشتم یادمه مسافرت رفته بودیم شمال اصلا نتونستم تو بازار میوه وترشیجات برم. نه لکه بینی داشتم و نه هیچی اما نشد که بشه حتما قسمت نبوده.
من 36 روز پیش بچمو تو 10 هفته بعلت ایست قلبی از دست دادم بحق خانم فاطمه زهرا و دل شکسته من الهی که جنینت زود دیده بشه و سقط نصیبت نشه . فقط و فقط استرس نکشی که سمه
نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم ! خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام
برعکس سر بچه اولم از ماه اول کمر درد و لکه بینی تا ماه چهارم اینقدر که رو زمین نمیتونستم بشینم. چون پریهام نامرتبه نفهمیدم باردارم و میرفتم بدنسازی تا اینکه فهمیدم باردارم 7 هفته شده بودم رفتم سونو گفت جنین و کیسه هست اما قلب نه اما دکترم دو هفته بعد سونو داد گفت قلب تشکیل شده احتمالا سونوش خوب نبوده چون نمیتونست بگه هفته چندم هم هستی.