۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 عنوان روغن بایو اویل 1700 بازدید | 6 پست سلام دوستان کسی بوده ک از روغن بایو اویل یرای ترک های بدن بخصوص شکم استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ممنون میشم جواب بدید نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه.. 1397/05/16 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kati0098 عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 3993 من واسه دور لبام وای نابود شده بود از خشکه و پوسته پوسته تا رو گونه هام رفت هنوزم نفهمیدم چرا اونطوری شددم ولی گفتن بخاطر شستن با زیااااد با صابون بوده ..خیلی خوب بود استفاده کردم خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
23terme عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 354 من واسه دور لبام وای نابود شده بود از خشکه و پوسته پوسته تا رو گونه هام رفت هنوزم نفهمیدم چرا اونطور ... به من گفتن کرم موستلا و بایو اویل باهم بزنی نتیجه می گیری به دکترم گفتم گفت هیچ تاثیری نداره ضررم ندارهولی من میزنم😌موستلا و روغن زیتون خدایا شکرت فقط همین❤❤❤❤با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن ☝️
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 به من گفتن کرم موستلا و بایو اویل باهم بزنی نتیجه می گیری به دکترم گفتم گفت هیچ تاثیری نداره ... من روغن زیتون میزدم ولی خیلی ترک افتاده شکمم حالا میگم اگه واقعا خوبه و ترک هارو ازبین میبره تا برم بگیرم از الان بزنم نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 توهمین نی نی سایت بعضیا گفتن خوب بوده ولی بعضیاهم گفتن نه..واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 من واسه دور لبام وای نابود شده بود از خشکه و پوسته پوسته تا رو گونه هام رفت هنوزم نفهمیدم چرا اونطور ... اره واسه لب و جاهایی ک خشکی میزنه هم تعریفشو خیلی شنیدم حتی شنیدم برا تیرگی واژن هم تاثیر داره نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
23terme عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 354 من روغن زیتون میزدم ولی خیلی ترک افتاده شکمم حالا میگم اگه واقعا خوبه و ترک هارو ازبین میبره تا برم ... ی کرمم هس بعد از زایمان واسه ترکهولی اینی ک تو بارداری میزنی جلوگیری میکنه درمان نمیکنه خدایا شکرت فقط همین❤❤❤❤با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن ☝️