2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا متاسفم که نااگاهانه فقط نظر میدیم

من اصلا نااگاهانه نظر میدم. 

میلیاردها تومن پولی که میتونه هزاران بچه رو تو ایران نجات بده چرا باید صرف یه بچه ای بشه که درمان قطعی نمیشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
اره مشخصه.داروش ۵میلیارده و اسپینرازا ۶عدد امپول که درمان رو کامل میکنه.رادین مشهدی پور درمان شد.چی ...

فقط تعداد اندکیشون درمان میشن. اونم درمان کامل نیست. رو همشون جواب نمیده.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
فقط یکی پول کافی جمع شد براش توسط رضا رشیدپور و اعزام شد برای درمان.بله ۶عدد امپوله که ژن smaرا وارد ...

نه من سلبریتی های دیکه هم‌دیدم‌که برای بیمارایsmaتلاش میکنن ولی باید چاره ای براش بشه  انجمن و بودجه مجزاهم این هم‌خیلی بیماری های دیگه مثلebیا...

درخواست دوستی قبول نمیکنم

ببین درسته که آدم باید با هموطنش همدردی کنه ولی به نظرم زیاد این پیجا رو پیگیری نکن. اگر کمکی از دستت برمیاد انجام بده، در غیر اینصورت غصه خوردن شما زیاد دردی رو دوا نمیکنه

نه کیانا احسانی فر. نمیدونم پولش جور شد یا نه. فقط یکبا دارو رو استفاده کنن خوب میشن؟

بله عزیزم با ۶تا دوز امپول کاملا درمان میشن.ترکیه و یه کشور دیگه که الان یادم نیست فقط این دارو رو دارن

اطلاع رسانی کردم شاید یه کمکی کرده باشم

خدا قبول کنه ازت. منظورم اینه که گفتی حالم خیلی بده و اینا. فقط سعی کن همیشه حالت خوب باشه. مثلا الآن حال خوبی داشته باش که  با اطلاع رسانی بهشون کمک کردی. غصه خوردم برا حالت