2777
2789
عنوان

مثبت شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت گلی مبارکه دیروز گذاشتم منفی شد😭😭😭

ایشالا ماهه دیگه خوش خبر باشی😙😙

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
آخی مبارکا باشه خانوم برامنم دعا کن چندوقته اقدامی چیاخوردی شدی

پنج ماه. گرمیجات و مخصوصا شیر خورما خیلی خوردم و قرص یدوفولیک و ویتامین ای و ویتامین ب۱ و سه ماهه میخورم.

ویتامین دی هم همینطور

یکم پرولاکتینم بالا بود که برای اونم قرص میخوردم. دقیقا روزه تخمک گذاری نزدیکی داشتم ولی اصلااا فکر نمیکردم بگیره

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
پنج ماه. گرمیجات و مخصوصا شیر خورما خیلی خوردم و قرص یدوفولیک و ویتامین ای و ویتامین ب۱ و سه ماهه می ...

چه خوب خشوبحالت منم این ماه خرما دارم میخورم زیاد ویتامین ای هم میخورم دعام کن

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
چه خوب خشوبحالت منم این ماه خرما دارم میخورم زیاد ویتامین ای هم میخورم دعام کن

ایشالاکه زوده زود بیایی و خبره خوشش و بدی بهمون. ولی اصلا استرس نداشته باش. منم درست تو همین ماهی که بهش توجه نکردم باردار شدم. یکم هم ورزش کن تو خونه. اونم خیلی تاثیر داره😙😙😙

ایشالاکه زوده زود بیایی و خبره خوشش و بدی بهمون. ولی اصلا استرس نداشته باش. منم درست تو همین ماهی که ...

ممنونملم

ویتامین ای برای چی من ازمایش ویبتامین دادم همش خوب بود

ممنونملم ویتامین ای برای چی من ازمایش ویبتامین دادم همش خوب بود

منم همینطور ولی دکترم گفت که به بارداری کمک میکنه ‌.مخصوصا یدوفولیک البته اگه پرکاری تیروئد داری نباید بخوری

منم همینطور ولی دکترم گفت که به بارداری کمک میکنه ‌.مخصوصا یدوفولیک البته اگه پرکاری تیروئد داری نبا ...

نه عزیزخداروشکر این مشکلو ندارم