بهار۷۴nini مدیر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 عنوان بیبی چک😍😍😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 89 پست بچها صبح بیبی زدم دوتاخطاش پررنگ شد شک کردم فک کردم چون تازه از خواب بیدار شدم اشتباه میبینم یهو دیدم دوتا خط پررنگ افتاده بعدش گفتم بازم اشتباس یکی دیگه زدم بازم دوتاش خط پررنگ شد باورم نمیشههههههه ینی منم مادر شدم؟؟؟؟؟ رفدم ازمایش خونم دادم بعداز ظهر جوابش میاد میترسم آزمایش خونم منفی بشهه... وااای خدایا خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡ 1397/05/16 | 11:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 خط به این پذرنگی بازم نگرانی؟؟؟ مبارکت باشه گلم برو خوشحال باش ایشالا با دل خوش میاد تو بغلت ... ایشالله که میبینی عززیزم .اخه انقد منفی دیدم الان شک دارم خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
naffffffffas عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1897 بهت تبریک میگم استارترمنم تنبلی دارم فولی بالغ نداشتم ماه پیش دکتربهم لتروزول ومتفورمین داده شماچندماه بعدمصرف داروها جواب گرفتی؟
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 بهت تبریک میگم استارترمنم تنبلی دارم فولی بالغ نداشتم ماه پیش دکتربهم لتروزول ومتفورمین داده شماچندم ... والا اولین ماهی بود که لتروزول داد ماهای قبل طب سنتی میرفتم بی نتیجه بوده خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
naffffffffas عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1897 والا اولین ماهی بود که لتروزول داد ماهای قبل طب سنتی میرفتم بی نتیجه بوده منم این ماه رفتم دکتر قبلش اصلا نرفتم ۸ماهه اقدامم توی سونوم فولی بود امابالغ نبودن شمافولیت چندبود؟
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 منم این ماه رفتم دکتر قبلش اصلا نرفتم ۸ماهه اقدامم توی سونوم فولی بود امابالغ نبودن شمافولیت چندبود؟ من اصن فولی بالغ نداشتم ولی دکترم گف تو اقدام باش شاید دیرتر فولی دار شی ایشالله میشه ک همونم شد خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
naffffffffas عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1897 من اصن فولی بالغ نداشتم ولی دکترم گف تو اقدام باش شاید دیرتر فولی دار شی ایشالله میشه ک همونم شد منم ندارم دعاکن واسم
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 منم ندارم دعاکن واسم انشالله که مادر میشی عزیزم خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
گلی70 عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 918 انشالله که مادر میشی عزیزم عزیزم من پیگیر تاپیکت بود بتات چند بود؟ وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 عزیزم من پیگیر تاپیکت بود بتات چند بود؟ ۳۲۷۶۰۰ خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 عزیزم من پیگیر تاپیکت بود بتات چند بود؟ ان شالله قسمت شما خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
گلی70 عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 918 ۳۲۷۶۰۰ ماشاالله خداروشکر به سلامت بغلش کنی عزیزم😍 وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
marmoor عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 1564 مبارکه خانمیبرای من هم دعا کن لطفا...خیلی اوضاعم خراب شده منتظر معجزه خداوند هستم...😊
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 ماشاالله خداروشکر به سلامت بغلش کنی عزیزم😍 ممنون عزیززم انشالله قسمت شما خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
بهار۷۴nini مدیر استارتر عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 473 مبارکه خانمی برای من هم دعا کن لطفا...خیلی اوضاعم خراب شده نگران نباش درست میشه منم اوضاعم همچی خوب نبود ولی خدا خواست فقط صبر و توکل کن از خودش بخواه خدایا شکرت که منم《مادَر》شدم...♡
mmt عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 3197 ۳۲۷۶۰۰ بتات خیلی بالا نیست ؟؟؟؟چند روز گذشته ازمایش دادی ؟؟؟اشتباه ننوشتی ؟؟؟ خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین