2777
2789
عنوان

دوفاستون

478 بازدید | 11 پست

بچه ها قرص دو فاستون برای چی هست که دکتر تجویز می کنه مامانم فیبروم داشته وخونریزی زیاد دکتر بهش دوفاستون داده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

برا همه چی خوبه😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیزاره خونریزی کنه؛ من دوره پریودم ۱۰ روز شد رفتم دوفاستون داد از روز ۱۶ سیکل تا ۲۵ سیکل استفاده کردم خوب شدم

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

چند روز بعد از قطع کردن قرص دو فاستون پری می شویم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
برا من واسه جلوگیر از سقط ناخواسته داده بود .

اثرهم داشت برات

برا من قلب جنین متوقف میشد دوفاستون کار خودشو میکرد جلوی خونریزیو میگیره 

منم دو فاستون مصرف مي كنم الان دارم اقدام به بارداري مي كنم موندم ايا قرص رو بايد اين ماه كه اقدام كردم بخورم يا نه؟ مثل قبل از روز ١٦ پري استفاده كنم؟

نمیزاره خونریزی کنه؛ من دوره پریودم ۱۰ روز شد رفتم دوفاستون داد از روز ۱۶ سیکل تا ۲۵ سیکل استفاده کر ...

چند دوره استفاده کردی

منم دو فاستون مصرف مي كنم الان دارم اقدام به بارداري مي كنم موندم ايا قرص رو بايد اين ماه كه اقدام ك ...

سلام،ببخشید شما ماهی ک اقدام کردین،همون ماه دوفاستون هم خوردید؟