2777
2789

خانوما لطفا راهنمایی کنید کسایی ک استفاده کردن خیلی میترسم ک کرمها خطرناک باشن میخامم ک زود نتیجه بده 

منم میخام

والا فعلا کسی نیست تو سایت

تا بچه ها بیان ببینم کسی استفاده نکرده

من خیلی کیترسم برای تقلبی بودن و تاثیر بد داشتن چون سنم هم خیلی کمه هجده سالمه ولی انگار ژنتیکی هست ولی دیگه ن در حد من مال من خیلی کوچیک مونده . البته چهل و پنج گیلو هم هستم ولی لاغرتر من سینه دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا فعلا کسی نیست تو سایت تا بچه ها بیان ببینم کسی استفاده نکرده من خیلی کیترسم برای تقلبی بودن و ...

من سه،شکم زایمان کردم ولی الان 65هست سایزم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من سه،شکم زایمان کردم ولی الان 65هست سایزم

والاااا بخدا

الکی میگن ازدواج کنی چاق میشی سایز میاره

مال من شصت هم نیست اصلا حجمی نداره درسته خیلی لاغرم ولی خب زشتههه روم نمیشه خواهرم مسخرم میکنه چ برسه بقیه

والاااا بخدا الکی میگن ازدواج کنی چاق میشی سایز میاره مال من شصت هم نیست اصلا حجمی نداره درسته خیل ...

فقط پروتز خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ما پنج تا خواهریم  چهار تا خواهرام سینشون کوچیکه من ازشون کوچیک تریم سینم خیلی بزرگه عجیبه شای ...

من باشگاه میرفتم خیر سرم ولی فقط دو ماه

بخاطر درس خوندن برای کنکور نمیتونم برم .

میخامم ک زود نتیجه بده 

زششششته جلو نامزذم 

اصلا اونم به کنار خواهرم مسخره میکنه چ برسه به بقیه خوووو