2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمرم و ک نمیتونم ببینم ک بخوام اصلاحش کنم بقیه رو هم چون ب ژیلت حساسم با واجبی انجام میدم😂😂😂😂😂

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

اپلاسیون تو خانه مومک

گاهی گرمی میزنه گاهیم ن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عزیزم برو لیزر کن موهای ضخیمترو نازکها رو هم‌با کرم‌موبراززبین‌ببرکه جوش نزنی

میتونم بپرسم چند وقته لیزر و استفاده کردین؟؟

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...

واس پوست صاف و یکدست چ راهکار هایی انجام میدید ک خوبه؟ 

عذر میخوام ولی من با ژیلت اصلاح میکنم. ی وقتایی هم ب. ا. س. نم رو هم اصلاح میکنم جوش میزنم چ کنم؟ فقط همونجا جوش میزنه. بقیه بدنم نه 😑😑😣😣

میتونم بپرسم چند وقته لیزر و استفاده کردین؟؟

۶ جلسه تو ۱ سال

ولی وقتی میری تو شا  رژ بستگی به بدنت داره ممکنه ۴ ماه در نیاداصلا ممکنه ۱ سال درنیاد من الان ۱۰ ماهه دیگه نرفتم

برای لیزر حتمااااااااااا جای خوب برو خیلیی جاها چون کار بلد نیستن اف میزنن قیمت رو خیلی کم میکنن که مشتری جذب کنن ولی کارشون افتضااااح و سوختگی و اینا میده

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
۶ جلسه تو ۱ سال ولی وقتی میری تو شا  رژ بستگی به بدنت داره ممکنه ۴ ماه در نیاداصلا ممکنه ۱ سال ...

من خیلی دوست دارم برم چون خیلی سختمه ولی از بعضی ها ک رفته بودن پرسیدم نظرشون رو میگن راضی نیستیم 

میشه بگین شما با چه دستگاهی انجام دادین؟؟

اونقدری تاثیر نداره لیزر.بعد یمدت درمیاد.من کردم دیگه.کلا از بین نمیره

بستگی داره جه لیزری بری

انتظار نداشته باش که واسه هنمیشه درنیاد

ولی واقعا موستو مثل پوست بجه میکنه و اصلا حجم‌مو مثل اول نیس

من با الکس کندلا انجام دادم