2777
2789
پنج ماه که غذا نمیخوره که    

همون شیر حتما منظورش بوده🙂نوشته بود غذا منم تند تند اومدم نوشتم

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم نیست، نگران نباش. فقط مدفوع سفید خطرناکه یا مدفوعی که خون توش باشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

من به دکترم گفتم میگن مدفوع سبز نشانه سرماخوردگیه گفتش خانم شما تحصیل کرده ای این حرفا چیه میزنی این حرفا مال قدیمی هاست!!

ولی خودم دیدم هروقت یه کوچولو سرما میزنه بهش مدفوعش سبز میشه.ولی دیگه نهایت دو سه روزه خوب میشه.

عاشق تمام ثانیه های زندگی با همسر و دخترهام هستم. 

وقتی بیشتر قسمت ابکی شیرو میخوره سبز میشه .زود از روده رد شده 

اما من تجربشو داشتم ممکنهکهوشکمش سرما خورده باشه چرب کن و با ی روسری یواش ببند یا قنداق شل ببند دستاشم بیرون باشه .

اگر شیر خسک هم میدی عادیه 

غیر اینا اگر دیوی وزن گیریش مختل شده دببر دکتر

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

گرسنگی کشیده

اینو یه فوق تخصص کودکان بمن گفت

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز