2777
2789

یکی می گفت راضیه

یکی می گفت تا به تا شده

یکی می گفت تا یه ماه بعدش درد داشته نمی تونسته به کار و زندگیش برسه

یکی می گفت بخیه زدن می گفت اونی که می گن لیزر فقط به جای بخیه و با لیزر می زنن 

🤔🤔🤔

منم چیزی نمیدونم

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من لابياهاي خيلى بزرگ و ناحيه بيكينيم هم چروك و سياه بود كلا اعتماد به نفسم گرفته بود خيلي توي نت سرچ كردم و چن تا مطب رفتم اخر سر با دكتر مريم لطفي زاد كه كارش خيلي خوبه عمل كردم عملاي من لابياپلاستى و تزريق چربى به ناحيه تناسلى و ليزر سفيدكردن بود كه همه اش دكتر با هم تو يه جلسه برام انجام داد از لحاظ هزينه هم نسبت به دكتراي ديگه خيلي با انصافه خلاصه الان كه دو ماه از عملم ميگذره خداروشكر خيليييي راضيم يه نكته ديگه حتما البوم عكساي لابياپلاستي قبل و بعدش تو مطب دكتر لطفى زاد ببينيد خيلي جالبن من دكتر از اينستاگرام پيدا كردم تلفن مطبش ٢٢٧٢١٨٤١ و ادرس اينستاش 🆔 jarahezanan

وای من میخوام برم لابیاپلاستی  ولی هنوز دخترم دکتر بهم گفت هروقت ازدواج کردی بیا  خیلی ب ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره به مجرد بودن یا متاهل بودن من خیلیا رو میشناسم که مجرد بودنو عمل کردن

من خودمم پیش دکتر لطفی زاد عمل کردم خیلی راضی بودم و تازه مجردم هستم و هیچ مشکلی برام پیش نیومد

بچه ها میخواستم بهتون بگم اگه کسی واقعا میخواد لابیاپلاستی انجام بده سریعتر این کارو بکنه من پشیمونم از اینکه چرا زودتر این کارو نکردم چون اعتماد به نفسم هزار برابر شده

من پیش دکتر لطفی زاد عمل کردم در موردش خیلی تحقیق کردم و خدارو شکر خیلیم راضیم،خانم دکتر اخلاقشون که مااااااه بود کارشونم حرف نداشت

دوستان من لابياهاي خيلى بزرگ و ناحيه بيكينيم هم چروك و سياه بود كلا اعتماد به نفسم گرفته بود خيلي تو ...

به دکتر سلام برسون       اصن معلوم نیس داری چی کار میکنی    

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
سلام منم تعريف دكتر لطفى زاد خيلى شنيدم هم تو امريكا جراحى زيبايى ميكنه هم ايران مطبش خيلي شلوغه من ...

تابلو تبلیغ میکنیااا 

گاگول نیستیم عزیزم

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
وای من میخوام برم لابیاپلاستی  ولی هنوز دخترم دکتر بهم گفت هروقت ازدواج کردی بیا  خیلی ب ...

چه ربطی داره به میل جنسی؟

مگه فقط شکل ظاهریش رو کوچیک و صاف و صوف نمیکنن؟

با اون قسمت حس دار که کاری نمیکنن

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"