2777
2789
عنوان

زردی نوزاد +عکس

2519 بازدید | 60 پست

خیلی نگرانشم  دیروز بردیم دکتر آزمایش دادیم زردی داره ۱۸ شد زردیش دکتر گفت اورژانسی باید بستری بشه ولی من دلم نیومد تو بیمارستان تنهاش بزارم دستگاه آوردم تو خونه اینم هی گریه میکنه نمیخوابه

وای عزیزم خدا حفظش کنه 😍😍😍

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت گرمی نخور چون شیر میدی ایشالله زود خوب میشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الهی. ماشاا... چ نازه خدا نگه داره براتون😍😘 

عزیزم باید لخت بزاریش تو دستگاه 

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

من پسرم زردیش روی۱۲ بودبستریش کردم۳روز..خواهرمن زردی خیلی خطرناکه امکان داره مغر رسوب کنه ویا تشنج خواهران بهت میگم بچه روببره بستری کن دستگاهای بیمارستان نورش خیلی بیشتراز اینایی‌که توخونست

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍