2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 84 پست

[QUOTE=66030976]زدم منفی بووووووود 😭😭😭6روز مونده خوده بی بی چکه نوشته بعد به  هفته تاخیر دقیقه یعنی امیدی هس ...[/QUOTE]

معلومه ک امیدی هست 

زوده عزیزم گاهی بعد تاخیر پریودم مثبت نمیشه

امیدتو از دست نده بهشم زیاد فک نکن استرس خودش باعث میشه نگیره بزن ب بیخیالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE= 66030976 ]زدم منفی بووووووود 😭😭😭6روز مونده خوده بی بی چکه نوشته بعد به  هفته تاخیر د ...

یه اتفاق دیگه ببخشید امروز لک دیدم که تاحالا ندیده بودم ممکنه لانه گزینی باشه 8روز از تخمک گذاری گذشته 

تو فقط خواستی زودتر چک کنی این دلیل نمیشه باردار نباشی  اصلا اهمیت نده  به خودت نهیب بزن ...

یه اتفاق دیگه ببخشید امروز لک دیدم که تاحالا ندیده بودم ممکنه لانه گزینی باشه 8روز از تخمک گذاری گذشته 

[QUOTE=66067473]یه اتفاق دیگه ببخشید امروز لک دیدم که تاحالا ندیده بودم ممکنه لانه گزینی باشه 8روز از تخمک گذاری گذش ...[/QUOTE]

این میتونه خیلی خوب باشه اگه قطع بشه و ادامه نداشته باشه لانه گزینیه

من ک انققد دنبال علائم گشتم و نداشتم خسته شدم زدم ب بیخیالی اعصاب ندارم همش فک میکنم این ماهم نمیشه ...

منم همینطور دکترم هم گفت اروم باش و فقط منتظر موعد پریود باش