2777
2789
عنوان

خسته شدم از خودم😔

545 بازدید | 81 پست

سلام دوستای گلم شبتون بخیر مهربونا

تاحالا شده همش افکار منفی کنید؟همش ب اینده فک کنید و حرص بخورید و درگیر باشید؟بخدا از شدت فکرمنفی و درگیری سرم داره میترکه نمیدونم باید چکنم تا یکمی بهتر بشم😞

همش فک میکنم اگ نشه اگ اینجوری شه اگ ...

میشه ی راه حل بدید کمتر درگیر این افکار منفی بشم؟اصن ی راهی ک انقدددد فک نکنم؟

شاید بعضیاتون بگیدخودتو مشغول کن و اینا اما بخدا همش تو روز مشغولم اما فکر و خیال امانمو بریده😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن تو زمان حال زندگی کنی مثلا اگه داری غذا میخوری فقط به همون فکر کن و ازش لذت ببر در لحظه.. یا اگه فیلم میبینی چیزی میخونی یا کاری میکنی فقط به همون فکر کن آیندتم بسپار ب خدا و قدرتش

سعی کن شاغل باشی  و کلاس مخلف بری

صبا میرم باشگا عصرا ارایشگا کلاس دارم 

یجوریم همش ذهنم درگیره مثلا هرکسی فکر الانشه ک چیکار کنه و چیکار نکنه اما من فکر اینم دو یا س سال دیگ همچین اتفاقی میوفته ب اون چیزی ک مخام میرسم؟نمیرسم؟چی میشم؟بد میشه خوب میشه 😞

سعی کن تو زمان حال زندگی کنی مثلا اگه داری غذا میخوری فقط به همون فکر کن و ازش لذت ببر در لحظه.. یا ...

مرسی عزیزم اره دقیقا ارزوم شده ک تو زمان حال زندگی کنم ن تو آینده

صبا میرم باشگا عصرا ارایشگا کلاس دارم  یجوریم همش ذهنم درگیره مثلا هرکسی فکر الانشه ک چیکار کن ...

منم اینجور بودم خیلیییی حتی ساعتها میشستم گریه میکردم برای اینده مبهمم  از وقتی همسرم وارد زندگیم شد انرژی مثبت بهم داد الان ی ذره بهترم 

سعی کن با یه دوست مثبت نگر بگردی یکی ک همش بهت انرژی بده  

عزیزم من نوجوونم و اینجوری شدم 

الان قرص خواب اور میخورم و میدونم اشتباهه 

خیلی ناراحتم از انکه میبینم بقیه لذت میبرن از همه چی ولی من ن 

بین من و خدا هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم باهم حل کنیم (: