2821
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 55 پست
میره ولی خب مث بقیه خانوما نمیشه که  مدام باید بره  بعد پوستش جوش میزنه خب اون صافی بقیه ...

منم مشکل خواهرتو داشتم با این تفاوت ک من گندمی رو ب سفید بودم جوشها و جای جوش رو بدنم غوغا میکرد به ژیلت حساسیت داشتم موها پام شده بود مث موهای زیر بغلم و بدنم تییییره 

رفتم لیزر چون دیگه در طول لیزر شیو نمی کردم جوشام رف جای جوش رف موهام رف پوستم سفید شد 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا فعلا پیگیر مشکل هورمونیش بشه ببینه داره یا نه بعد لیزر 

دعا کنین هم موی این کم شه دیوونه کرده مارو 

یه پسره هم میخادش بیچاره چن ساله جواب اونم نمیده برا این مشکلش

کجا ۲۰۰ میگیره من جلسه ای ۷۰۰ میدم تهران 

منم براي دست و پام ٥٠٠ ميدم

ولي دوستام ميرن ٢٠٠ ميدن كل بدن ولي من با سه جلسه جواب گرفتم اونا هشت جلسه ايي

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من تهران قلهک میرم جلسه ای ۷۰۰ بخدا دارم عشق میکنم با بدنم😁😁😁

من افسردگی گرفته بودم نزدیک شوهرم نمیرفتم همش آستین بلند و شلوار 

صورتمم کرم میزدم بدتر سیاه میشدم می نشستم گریه میکردم ک بیرون نمیام هوووووف افسردگی گرفته بودم 

ولی الان به زور باید لباس تنم کنه با این ک عقدم😂😂😂😂😂از بس بدنم خوشگل شده بی مو و دغدغه شیو مو رو دیگه ندارم قبلا ی جا رو میزدم عزا ی جا دیگه رو میگرفتم بدنم رو میزدم صورتم مو داشت کلا ی وضعی

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
منم مشکل خواهرتو داشتم با این تفاوت ک من گندمی رو ب سفید بودم جوشها و جای جوش رو بدنم غوغا میکرد به ...

منم صورتمو بخاطره موچین و ژیلت زخم کرده بودم لک افتاده بود الان نزدیکه ۱۶ روزه دستش نزدم صرفه صاف شده

من افسردگی گرفته بودم نزدیک شوهرم نمیرفتم همش آستین بلند و شلوار  صورتمم کرم میزدم بدتر سیاه م ...

وااای اره بخدا منم مثل تو خیلی سخته خدایی 

مخصوصا جاهایی ک نباید داشته باشه خیلی بده 

جلسه ای چن میشد؟  سینتم مو داشت؟

کلا پرمو بودم ضخیم و مشکی موهام هورمونی نبودن کلا مو داشتم 

بعد بخاطر ژیلت و راحتیش بدتر شدخ بودن 

ولی موی کرک و بور هم بین موهام داشتن 

جلسه ای ۳۰۰ میدادم الان چون جلسات شارژم هست جلسه ای دویست 

برای بدن ۱۲ جلسه  صورت ۶ تا ۸ جلسه صورتم ک تا الان در نیومده اصلا بااینکه جلسه اولم بود منی که ...

چ خوب😍هزینه لیزر صورتو نمیدونی؟

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
منم صورتمو بخاطره موچین و ژیلت زخم کرده بودم لک افتاده بود الان نزدیکه ۱۶ روزه دستش نزدم صرفه صاف شد ...

من پوستم عالی شده اصلا دیگران باور نمیکنن بدون لک و جوش 

البته من ی جلسه میکرونیدلینگ هم کردم ک دیگه خوشبختیم تکمیل شد😂😂😂 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز