سلام دوستان ماه پیش ۹پری شدم و اینکه این ماه اقدام داشتم ولی تو سونوم زده بود فولیکول بالغ ندارم ولی بازم تو اقدام بودم و تنبلی هم دارم تا الانم پری نشدم ۶روز از پری گذشته ولی چون نامنظم بودمنمیدونم چی پیش میاد بنظرتون صبح تست بزنم دقیق نشون میده و اینکه اصلا علائمی از بارداری ندارم ،ینی میشه باردار بودو علائم نداشت؟؟؟کسی تاحالا بوده؟
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
من بعد از دو هفته تاخیر امروز آزمایشم مثبت شد خیلی عجله نکن
بتات چند بود گلی؟ خیلی خیلی تبریک میگم، تو رو خدا واسه منم دعا کن