2777
2789

امروز صبح پاشدم دیدم پرکهیره بردمش دکتر آمپول بتامتازون وشربت هیدروکسی زین داد ولی بهتر نشده که بدتر شده تب نداره ولی دلدرد داره کسی بچش اینجوری شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتامتازون  کورتون  قوی هست   برا  بچه  من دکتر نوشت   ولی دکتر دارو خانه  گفت  نزن  دل درد می گیره   وپوکی  استخوان .عوارص داره.  اگه  شربت  معده  الومینیوم  داری   یه قاشق بده. اب زیاد بخوره تا سم دفع  شه

آره پفک خورده دکتر هم گفت واسه اونه جدا یه روزه خوب نمیشه؟چند روز طول میکشه معمولا دوباره ببرمش دکتر؟ نمیدونم خیلی ترسیدم اخه دکتر گفت اگه خوب نشد بیارش آزمایش

آره پفک خورده دکتر هم گفت واسه اونه جدا یه روزه خوب نمیشه؟چند روز طول میکشه معمولا دوباره ببرمش دکتر ...

نه بابا این دکترا کارشون ترسوندن آدمه...کهیر که چیزی نیست تو همه سنی میگیرن

خدای مهربونم دوستت دارم
نه بابا این دکترا کارشون ترسوندن آدمه...کهیر که چیزی نیست تو همه سنی میگیرن

ممنون از دلداریت از این مریضیایه جدید میترسم من خیلی وگرنه کهیر که خوب میشه تونت هم که سرچ میکنی که کلا از زندگی ناامید میشی