2777
2789
عنوان

جنون کندن مو

485 بازدید | 35 پست

سلام دوستان باز ناخودآگاه دستمو بردم شروع به کندن موهای سرم کردم 😭😭بیشتر از ۱۵ ساله با این مشکل درگیرم بارها سعی کردم ترک کنم ولی یه خرده هیجان زده میشم شروع میکنم به کندنشون  دوست دارم موهام بلند باشه ولی واسه این مشکل مجبوری کوتاهشون میکنم یه خورده هم که بلند شه همیشه یه طرف موهام کوتاه بلند میشه تعجب میکنم چرا تا حالا کچل نشدم یه لحظه زد به سرم اینجا تاپیک بزنم شاید مثل خودم باشه که با یه روشی موفق به ترکش بشه .😔😔😔 دوران کودکی پر تنشی داشتم از اون موقع این وضعمه یه بار روانپزشک رفتم کمک خاصی نکرد یه کش داد که مثلا وقتی هوسش به سرم زد اون کشو بکشم اونم کاری از پیش نبرد 

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

کامل موهاتو میکنی؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نمیکندم ... با دندونم میچیدمشون 😐 

یه مدت برو پسرونه بزن 

خودت کم کم باید رو خودت کار کنی و ترکش کنی

من ۱۳ سال ناخن میجویدم ترک کردم مو که آسونتره

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
کامل موهاتو میکنی؟

نه جالبش اینه ار ریشه میگرم که کنده نشه اکثرا یه تکه هایی از پاینو میکنم یه نفرو میشناختم ابروهاشو میکن یه هم دانشگاهی داشتم همیشه تو خوابگاه موهاش کوتاه بود هم اتاقیش گفت اونم موهاشو میکنه اونم تو محیط آرومی بزرگ نشده بود 

من قسمتی از موهامو ک فرق میکنه میکنم

یا مثلا ی قسمت ک کم حجم میکنم بعد ریز ریز در میشه اونا رو دوباره قیچی میکنم بدم میاد 

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
اتفاقا چند روز پیش روانشناس برنامه من و تو راجع به همین موضوع و درمانش صحبت میکرد. ببین میتونی برنا ...

حتما میگردم پیدا کنم ولی اکثرا نمیتونن کمک کنن گفتم شاید یه تجربه شخصی کمک کنه