2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برو روی برنامه پرشین کوک اونو بزن . مال من برنامه ۱۰ هست نوشته freshpizza اونو بزن بعد وزن پیتزارو بده استارت کن . اگه روش دوست داری طلایی بشه یکم دیگه بذار بمونه . ولی من طبق همون برنامه میذارم

منم تو همین حالت درست میکنم اما ایندفعه گفتم رو حالت کانوکشن(فر برقیش)درست کنم

ببین تجربه به من نشون داده من هرچی رو طبق همون برنامه تعریف شدش درست کردم عالی شده .

منم هر وقت از فر برقیش برای کیک و لازانیا استفاده کردم خوب نشد چون حرارتش با خود فر فرق میکنه 

ببین تجربه به من نشون داده من هرچی رو طبق همون برنامه تعریف شدش درست کردم عالی شده . منم هر وقت از ...

میشه برنامه پخت لازانیا رو هم‌بدید.وزن پیتزا رو تقریبی میزنی?

😔
میشه برنامه پخت لازانیا رو هم‌بدید.وزن پیتزا رو تقریبی میزنی?

برای لازانیا همون دکمه پرشین کوک رو بزنید بعد برنامه رو روی  pc 11  بذارید بعد هم استارت کنید . من وقتی لازانیام رو روش پر پنیر میکنم وقتز برنامه خود لازانیا تموم میشه بعد یه دور روی برنامه پیتزا میذارم وایمیستم کنار دستگاه هر وقت روش طلایی شد برش میدارم خیلی عالی میشه .

وزن پیتزا هم بله تقریبی میزنم دیگه چند بار درست کنید دستتون میاد