2777
2789
سلام من از دکترم پرسیدم گفت الان هزینش ٥ونیم میلیونه و بازم بستگی ب فک و دندان داره

زیادهههه لامصب😢😢😢😢

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
زیادهههه لامصب😢😢😢😢

اره من سال ٩٣ رفتم سه و نیم میلیون دادم

حالا هزینه عکس و بقیه چیزاشم هست

اون موقع مال من بالای ٤ - ٤ونیم شد

تازه پارسال آذر ماه باز کردم

و هنوزم کاراش تموم نشده

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارتودنسی ساده چند میلیونه ؟؟ واینکه با ارتودنسی میشه فک رو هم تغییر داد ؟؟؟ مثلا کمی عقب تر یا جلوتر ...

قيمت ارتودنسي بسته به اينه كه هر دو فك بشه يا نه متغيره ارتودنسي نامرعي ديمون و ... داريم قيمتا ولي الانا تقريبا ٥ خورده اي هس فك رو هم ميشه تغير داد اگه دوره رشدتون تموم نشده باشه ولي اگه تموم شده باشه اول دندونارو مرتب ميكنن بعده چند مدت عمل فك رو انجام ميدن بعد بازم ارتودنسي همه اينا بستگي داره به يه دكتر ارتودنسي مراجعه كنين توضيح ميدن

اولا منم خوب استفاده ميكردم ولي الان منتهي ٣ تا شده وقتي ميندازمشون دهنم كه اصلا باز نميشه هيچ به زو ...

وای میفهمم چی میگی منم تا پارسال حال و روزم همین بود ....من یه سری روزا که خونه بودم خیلی خوب میذاشتم ولی یه سری روزا نه ولی واقعا اگه نزاری دندونات نمیاد پایین و خیلی طول میکشه تا دربیاری

خدایا شکرت❤️

اولا منم خوب استفاده ميكردم ولي الان منتهي ٣ تا شده وقتي ميندازمشون دهنم كه اصلا باز نميشه هيچ به زو ...

منم برام سخت بود همش یا سوپ و آبمیوه میخوردم یا غذای پوره شده. تحمل کن وقتی نتیجه شو ببینی تمام خستگی هات از بین میره.

قيمت ارتودنسي بسته به اينه كه هر دو فك بشه يا نه متغيره ارتودنسي نامرعي ديمون و ... داريم قيمتا ولي ...

دوستم من دندونای بالام فقط دوتاشون نامرتبه مشکل اساسی ندارم ینی یکی از دندونای نیشم جلوتره بقلیش عقب رفته میشه مثلا ی تیکه رو پلاک بذاره؟

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
قيمت ارتودنسي بسته به اينه كه هر دو فك بشه يا نه متغيره ارتودنسي نامرعي ديمون و ... داريم قيمتا ولي ...

من مرداد95 گزاشتم یعنی 24سالم بود چون فک بالام جلو بود از هرسمت یه دندونمو کشید که جا داشته باشه دندونام بره عقب،الان فکم رفته عقب عالی شده.

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪
من مرداد95 گزاشتم یعنی 24سالم بود چون فک بالام جلو بود از هرسمت یه دندونمو کشید که جا داشته باشه دند ...

منظورت اینه که دندونهای فکت رفتن عقب فک که ثابته فقط با عمل جراحی میشه جلو بیارنش یا عقب ببرنش

من مرداد95 گزاشتم یعنی 24سالم بود چون فک بالام جلو بود از هرسمت یه دندونمو کشید که جا داشته باشه دند ...

دو تا از دندوناي بالاي من رو هم كشيد همشون سالم بود ولي گفته ارتودنسي هم تموم بشه بايد عمل چونه انجام بدي چون دهنت بسته نميشه

منظورت اینه که دندونهای فکت رفتن عقب فک که ثابته فقط با عمل جراحی میشه جلو بیارنش یا عقب ببرنش

شايد فك شون كوچيك بوده و دندونا زياد برا همين اما راست ميگن دندونا ميرن عقب ماله من رو هم كشيدن الان رفته عقب دندونام

آره دندونام رفت عقب یعنی از نیمرخ که نگاه میکنی دیگه دندونام جلو نیس عادیه

دوستم من دندونای بالام فقط دوتاشون نامرتبه مشکل اساسی ندارم ینی یکی از دندونای نیشم جلوتره بقلیش عقب ...

ارتودنسي برا مشكلات پيچيده هس با لمينيت كار شما فك كنم درست بشه باز هم ما نميدونيم به دكتر ارتودنسي مراجعه كنين عكس بگيرن ميگن

دو تا از دندوناي بالاي من رو هم كشيد همشون سالم بود ولي گفته ارتودنسي هم تموم بشه بايد عمل چونه انجا ...

عه نمیدونم چجوریه واسه شما،ایشاا... باهمین ارتودنسی درست بشه و نیاز به جراحی نباشه