2777
2789
عنوان

جهزیه

186 بازدید | 12 پست

سلام خانوما یه ماه دیگه عروسیم

هنوز جهازم کامل نخریدم استرس دارم بیاید یکم انرژی مثبت بدید

حالا تو این شلوغ پلوغی جهازخریدن و به کارای عروسی رسیدن با شوهرم بحثم شده که تابلو خونه با دختره یا پسر ؟ :/

ما تو رسممون پسر فقط سرویس چوب وفرش میگیره 

چقدر بده سر این چیزا بحث  کنید ما هم رسممون مثل شماست تابلو فرش یه دونه مامانم واسه پاتختی داد یه دونه هم شوهرم نقاشی از قبل داشت بقیشم به مرور خریدیم

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا با هرکی که هست چقد بیخودی بحث میکنید شاد باشید  الان بهترین زمان شادیه 

من مامانم  خرید یه تابلو فرش  دستباف و  یه واین یکاد 

اگر مادرت نمیخره  یا شوهرت نمیخره  نخرید

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
این سرویس چوبم مده جدیده با داماده؟  ما تهرانیم فثط داماد فرش و تی وی و لوستر میاره

تی وی رو میگیره میز باکیه

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

خیلی مسخرس کلمه رسم نداریم 

همچین میگن رسسسسم انگار قانون خداست 

انقد که رو رسمای چرند پایبندن یکسری 

من اعتقادی به رسم ندارم  و بنظرم شرایط داماد و عروس هرجوریه با اون پیش میرن و یکسری عرف های در توانو اجرا میکنن 

حالا شده داماد پول خرید لوازم ارایش نداره  عروس لازم نیست تکرار کنه رسسسسسمه  خب بعدا میخره 

مادرشوهر احمق من هر هفته سر رسم دعوا داشت و فقطم  نوک دماغشو میدید و رسمای خودشو  در صورتیکه من بخاطر شوهرم  از خیلی از خریدام زدم و کفش عروسی هم حتی نخریدم 

خیلی مسخرس کلمه رسم نداریم  همچین میگن رسسسسم انگار قانون خداست  انقد که رو رسمای چرند پ ...

متاسفانه همیشه این بزرگ ترها خراب کاری میکنن

وگرنه خوده دخترو پسر هرجورشده باهم کنار میان حالا یه وسیله کمتر یا بیشتر به هر حال شروع زندگیه

اما خب حرف مادرشوهرو خواهرشوهر حتی پدر مادر خودم مارو به جون هم میندازه

متاسفانه همیشه این بزرگ ترها خراب کاری میکنن وگرنه خوده دخترو پسر هرجورشده باهم کنار میان حالا یه و ...

دقیقا 

قشنگترین لحطاتو خراب میکنن