2777
2789
اتفاقا نه ضعیفه نه مزخرف،عادت ما ایرانیها اینه این دوتا کلمه را میبندیم به سریالهای ایرانی

شبکه ی جم که پر از کثافت کاریه برای بعضیا مناسب تره..  

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا نه ضعیفه نه مزخرف،عادت ما ایرانیها اینه این دوتا کلمه را میبندیم به سریالهای ایرانی

من خودم ایرانی نمیبینم چون فقط ماهواره م وصله ولی ایرانیا هر چی هستن از ترکا بهترن. سریالاشونو البته

دقیقا  چه ربطی  داشت عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مخاطبم شما نبودی... پس دقیقا به شما ربطی نداره عزیزم... 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
سریال خوبیه بهتر از ماهواره است و سریالای ترکی که خیانت و روابط محارم و خویشاوندان نزدیک رو رواج می ...

عااااااشق مامان و بابای حامدم.بیشتر باباش

خونه ی مادرشوهرم اینا بودیم،داشتیم سریال میدیدیم،مادرشوهرم میگفت ،به به ،چه عروس خوبیه،ببینید،کی تو این دوره زمونه راضی میشه قاطی مادرشوهر زندگی کنه،خودشونو به زورم شده مستقل میکنن،(منظورش به من بود ،چون من دوست نداشتم باهاشون تو یه خونه زندگی کنم و بعد سه ماه مستقل شدیم،توی واحد کناریشون بودیم،خونه هم از شوهرم بود،مادر شوهرم اصرار داشت نهار و شام رو اونجا باشیم و فقط برای خواب بریم خونه ی خودمون  )

منم برداشتم گفتم وجدانا حیف مامان حامد که بخوای اسم مادرشوهر بزاری روش،از مادر بهتره  براش  

دیگه بست دهنو،سریال ببینیم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.