2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

94 بازدید | 12 پست

روحیم تازگیا خیلی خراب شده هم بخاطر طول درمان ناباروری هم بخاطر اخلاق بد شوهرم تصمیم گرفتم یکم روحیمو تقویت کنم کسی فیلم کمدی خوب نگا کرده معرفی کنه برم دانلود کنم تورو خدا فقط خنده دار باشه انقد بخندم بلکه روحیم خوب شد

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واي يكي از قسمتاشو ديروز ديديم انقدررر خنديديم كه دل درد گرفتيم😂 سري ٥ بود فك كنم عالي بود

اره 😅😅😅😅اون قسمت که تورنومنت هست میره برای مسابقه من که روده بر شدم از خنده یا اون قسمت که دنبال کار میگشت خودش استعفا میداد قبل اخراج😅😅😅😅😅😅

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
بروسینما هزارپاروببین عالییییه

مرسی گلم

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
اره 😅😅😅😅اون قسمت که تورنومنت هست میره برای مسابقه من که روده بر شدم از خنده یا اون قسمت که دنبال ...

همون بود كه جاي بازيكناي ملي مسابقه ميداد😂واااي فقط وزنه برداري😂 بقيه ش رو هم حتما ميبينم. فيلم جالب ديگه اي هم ديدي پيشنهاد كن دوست عزيز

رجب یه فیلم کمدی ترکی خیلی خنده داره😅😅

باشه خیلی خیلی ممنون بابت پیشنهاداتون

همون بود كه جاي بازيكناي ملي مسابقه ميداد😂واااي فقط وزنه برداري😂 بقيه ش رو هم حتما ميبينم. فيلم جا ...

فعلا رجبو‌میبینم حتی چند بار یه قسمتشو😅فیلم brother رو دیدی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
نه نديدم. قشنگه؟  من سريالاي پليسي آمريكايي رو هم دوس دارم

خیلی خنده داره 😅😅😅یه فیلم خارجیه البته یک بی تربیتیه ولی بد نیست دلت شاد میشه 

بچه مرسی