2777
2789
عنوان

هفته ۳۵ وزن نینیتون چقدر بود ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست

بچه‌ی من تو هفته ۳۵ به دنیا اومد و وزنش هم ۲ کیلو بیشتر نبود

نگران نباش

سریع هم وزن گرفت و تا ماه چهارم تپل بود، ولی چون بد غذا و بد شیر بود دوباره لاغر شد

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه‌ی من تو هفته ۳۵ به دنیا اومد و وزنش هم ۲ کیلو بیشتر نبود نگران نباش سریع هم وزن گرفت و تا ماه ...

۳۵ هفته ب دنیا اومد رفت توی دستگاه ؟

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

جنین ۲۷۰۰. خودم از ابتدای ۳۲ تا آخر ۳۴ صفر گرم اضافه کردم! داشتم سکته می کردم چون حتی لباسامم همونی بود که دفعه قبلش پوشیده بودم که بگم تاثیر لباس بوده و ... برای همین سونو رفتم که خیالم راحت بشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
جنین ۲۷۰۰. خودم از ابتدای ۳۲ تا آخر ۳۴ صفر گرم اضافه کردم! داشتم سکته می کردم چون حتی لباسامم همونی ...

۳۵ هفته ۲۷۰۰ بود ؟

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
عالی بوده ماشالا

ولی روند وزنگیریش بعد تولد خوب نبود. معمولاً بچه های نزدیک سه کیلو رشد فوق العاده ای دارن مگر اینکه ژنتیکی ریزجثه باشن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عالی بوده ماشالا

سلام شيدا خوبي

ميگم مايع دور بچت خوبه؟هفته ٣٠سونو دادي چند بود

اخه يادم حس خيسي داشتي؟

چيكارا ميكني

آب اينا زياد ميخوري اره؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
سلام شيدا خوبي ميگم مايع دور بچت خوبه؟هفته ٣٠سونو دادي چند بود اخه يادم حس خيسي داشتي؟ چيكارا ميك ...

سلام عزیزم ..هفته ۳۰ سونو ندادم ۲۸ یا ۲۹ بودم سونو دادم یادم نیس چقدر بود اما خوب بود مشکلی نبود حالا دوباره هفته بعد میرم سونو

[QUOTE = 65976269] سلام شیدائی خوبي شيما Maya دور بچت خوب؟ چند هفته ای بود که چند ماهه بودم؟ ... [/ QUOTE]

اره مایعات سعی میکنم زیاد بخورم 

سلام عزیزم ..هفته ۳۰ سونو ندادم ۲۸ یا ۲۹ بودم سونو دادم یادم نیس چقدر بود اما خوب بود مشکلی نبود حال ...

ديگه حس خيسي نداري؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش