2777
2789
عنوان

طلااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 69 پست
اوه همسایه مامانم اومده بود میگفت برین هر چی میتونین بخرین داره جنگ میشه و دیگه هیچی پیدا نمیشه و .. ...

بقران نصف گرونیا ب همین خاطر بوده

دیدن هرچی گرون میکنن مردم میخرن جنسارو انبار کردن

همینایی هم ک هست روز ب روز بیشتر فروش رفت

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
اگه همه مردم با هم متحد بودن هیچ وقت این افزایش چند برابری تو قیمتها نبود مواد خوراکی فاسد شدنین یه ...

مردوم عادت کردن انقدر به خواسته هاشون بی توجهی شده . میبینن امیدی نیست خودشون  باید گلیم خودشونو بکشن بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم هرکی شوهرش یا بستگانش طلافروش هستن.نگفتم شما جواب بده که.داری قاطی میکنی.یکم اروم باش.اره ب ...

امثال شما زیادن. لطفا منو دیگه ریپلای نکن از آدمای سودجو  و فرصت طلب خوشم نمیاد. گرچه این پولا برکتم نداره. روز خوش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
تقصیر مردم نیست . تقصیر اون بی عرضه هایی که دارن  مثلن مدیریت میکنن

مردمم مقصرن طلا نون شب بود؟؟ نمیخریدن عمرا این قیمت میشد هیشکی ما را تحریم نکرده مردم ما خودشون به خودشون ظلم میکنند خودمون خودمونا تحریم کردیم  الانم هجوم بردن سمت مواد غذایی ایشاله هر کی احتکار میکنه چندین برابرش ضرر ببینه هر کی طلا خریده اونقدر روش ضرر کنه که دیگه دنبال خرید و احتکار نباشه 

مردمم مقصرن طلا نون شب بود؟؟ نمیخریدن عمرا این قیمت میشد هیشکی ما را تحریم نکرده مردم ما خودشون به خ ...

ایشالا

چون واقعا استرس انداختن تو دل خیلیا بااینکارشون

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
مردمم مقصرن طلا نون شب بود؟؟ نمیخریدن عمرا این قیمت میشد هیشکی ما را تحریم نکرده مردم ما خودشون به خ ...

عزیزم اگه یکم اطلاعات داشته باشی میفهمی که قیمت طلا ارتباط مستقیم با نرخ دلار داره پس باور های غیر کارشناسی خودتونو همه جا رواج ندید حد اقل یه کم مطالعه کنید

مردوم عادت کردن انقدر به خواسته هاشون بی توجهی شده . میبینن امیدی نیست خودشون  باید گلیم خودشون ...

والا بیرون که نمیکشن تا خرخره میرن تو منجلاب نه این سودا برکت داره نه با خرید چند تا کالا تا اخر زندگیشون تامینن ت!!!و ایران هر کسی فکر خودشه ادمای فوق العاده خودخواههههههه!!!!!

عزیزم اگه یکم اطلاعات داشته باشی میفهمی که قیمت طلا ارتباط مستقیم با نرخ دلار داره پس باور های غیر ک ...

هنوز که امریکا ما را تحریم نکرده این بار روانی بود که اینقدر قیمتا را بالا برد ایشااله بازم توافق کنن تا اونا که ازین اب گل الود ماهی گرفتن صد برابر ضرر بدن اگه دلار بالا رفته ترخ جهانی طلا کلی افت داشته پس نباید افزایش قیمت طلا تو کشور ما اینقدر زیاد میشد!!!!!

مام راضی نیسیم گرون بشه.همه چی تقصیر مردم نیس والا.هیشکی نخره هم همینه.مگه اعتراضات اثر داشت.نفرین نکنننن.نگران خودت باش.نفرین الکی میخوره ب خودت.قضاوت نکن