2777
2789
عنوان

طلااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 69 پست
نه عزیزم.ما خریده بودیم خیلی پایین تراز این بود قیمت.همین الانشم خیلی سود داره😊

بایدم خوشحال باشید. اگر آدمای سودجو مثل شما نبودن که مملکت به اینجا نمیرسید.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیرو گردن مردم نندازید هیچ جای دنیا این مدلی نیست اگه نخریم باید اهد این باشیم که یکشبه دسترنجمون یک سوم شده کلی استرس تحمیل میشه به مردم به خاطر بی تدبیری این بی عرضه ها

تو هم بخر چون به هر حال شرایطیه که صبح تا عصر قیمتا فرق میکنن

نکنین این کارا در حق همه دارید طلم میکنید بابا همینجوری قیمت همه چیزا میبرید بالا اگه مردم ایران این تفکرات جهان سومی را نداشتن قیمت از صبح تا عصر اینقدر تغییر نمیکرد !!! همین طلا نمونش اینقدر خریدن قیمتا سر به فلک کشید حالا که داره ارزون میشه همه فروشنده شدن 

انقد هر چی گرون میشه میریم میخریم اوضاع رو داغونتر کردیم  مواد غذایی چققققد دارن میخرن😯😯😯 ...

اوه همسایه مامانم اومده بود میگفت برین هر چی میتونین بخرین داره جنگ میشه و دیگه هیچی پیدا نمیشه و ....😓😓

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نکنین این کارا در حق همه دارید طلم میکنید بابا همینجوری قیمت همه چیزا میبرید بالا اگه مردم ایران این ...

تقصیر مردم نیست . تقصیر اون بی عرضه هایی که دارن  مثلن مدیریت میکنن

تقصیرو گردن مردم نندازید هیچ جای دنیا این مدلی نیست اگه نخریم باید اهد این باشیم که یکشبه دسترنجمون ...

اگه همه مردم با هم متحد بودن هیچ وقت این افزایش چند برابری تو قیمتها نبود مواد خوراکی فاسد شدنین یه مدت نخرید مجبورن قیمتا بیارن پایین مرد ما خیلی خیلی عقب مونده اند تو مواقع بحران دامن میزنن حتی عربستانیا هم مرغ گرون شد نخریدن تا قیمتش اومد پایین بعد مردم مااااااا جای تاسف داره الان که همه هجوم بردن سمت خرید مواد غذایی و این یعنی افزایش چند برابری 

نکنین این کارا در حق همه دارید طلم میکنید بابا همینجوری قیمت همه چیزا میبرید بالا اگه مردم ایران این ...

چند تن سکه خریدن مردم وارد بازار نکردن ک سود کنن

روز ب روز داغونتر شد همه چی

اه

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
تقصیرو گردن مردم نندازید هیچ جای دنیا این مدلی نیست اگه نخریم باید اهد این باشیم که یکشبه دسترنجمون ...

من تقصیر گردن کسی ننداختم. اما تو این اوضاع وحشتناک اینکه احتکار کنی یا یه عالمه بخری و آرزو داشته باشی گرونتر بشه واقعا وحشتناکه. هرکسی باید سهم خودشو ادا کنه. نه اینکه اوضاع رو بدتر کنه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من گفتم هرکی شوهرش یا بستگانش طلافروش هستن.نگفتم شما جواب بده که.داری قاطی میکنی.یکم اروم باش.اره ب خاطر خرید ماست.الکی مثلا یک میلیارد طلا خریدم😆.