2777
2789
عنوان

پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 39 پست

عزیزم بمیرم عصبی شدی خوب یه لحظه اشکال نداره ولی نزنش گناه داره توهمه چیه اونی 

اون جز تو پناهی نداره حتی نمیتونه ازخودش د فاع کنه:((

عزیزم زدنش درست نیست فقط بهش اخم کن بگو کار بدیه بهش بگو مامانو بوس کن ناز کن ک یاد بگیره دستهای کوچ ...

من که هزارمین باربهش میگم چنگ نگیره کسی رو ولی بازتکرارمیکنه ادم خجالتش میگیره پنخواد کسی بهش نزدیک بشه چنگ میگیره حتی خودمو هزارباربیشتر بهش گفتم نکن بده حالیش نمیشه..بعضی اوقات عصبی میشم پشتشو میزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترمنم همینطورتادعواش میکنم میگم باهات قهرم داری دختربدی میشی میادمیگه خوبی مامان ۰طوری. بغلم میکنه ...

ای جان دل. 

دختر منم اخم که میکنم بهش میگه مامان بخند. بعد خودشو لوس میکنه که من بخندم. 

خدا نگهدار بچه هامون باشه ان شالله

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزیزم بمیرم عصبی شدی خوب یه لحظه اشکال نداره ولی نزنش گناه داره توهمه چیه اونی  اون جز تو پناه ...

خدا نکنه، پسرم خیلی مهربون و همش منو میبوسه، منم همیشه باهاش مهربونم و باهاش بازی میکنم، اما امروز سر ناهار عصبانیم کرد، 

من که هزارمین باربهش میگم چنگ نگیره کسی رو ولی بازتکرارمیکنه ادم خجالتش میگیره پنخواد کسی بهش نزدیک ...

اره، پسر منم همینه، همسایمون دیروز به کنایه بهم ی حرفی زد گفت من به بچم زدن یاد ندادم، انگار من به بچم زدن یاد دادم 

پنج‌ سال  دست خودم تیست اذیتم میکنه خیلی اما بعدش عذاب وجدان میگیرم امروز هزار لگبار گفتم دست ...

فکرامون مشغول، مقصر ما و بچه هامون نیستیم، بچه ها چیزی متوجه نمیشن ما هم که دلمون از جای دیگه پر 

اره، پسر منم همینه، همسایمون دیروز به کنایه بهم ی حرفی زد گفت من به بچم زدن یاد ندادم، انگار من به ب ...

منم اصلایادندادم نمیدونم چرااینکارومیکنه مردمم فقط نیش وکنایه زدن وبلدن  انگارخودمون دوسداریم اتفاقادخترارومی هستم این بچه برعکسه

منم اصلایادندادم نمیدونم چرااینکارومیکنه مردمم فقط نیش وکنایه زدن وبلدن  انگارخودمون دوسداریم ا ...

مامانم اینا میگن پسرت اصلا به تو نرفته، من خیلی اروم بودم و هستم اما پسرم خیلی بازیگوش، دلم میخواست بهش بگم به بچه هات یادت بده اگه وسیله بازیشون رو به کسی نمیدن انتظار نداشته باشن وسیله بازی کسی رو بگیرن