2777
2789
عنوان

پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 39 پست
ازین پس نزن. اون نمیفهمه زدن خوب نیست. مثل بازی براش. پسر یه ساله من هی منو میزنه میخنده.😢

اره واقعا، زدن بازیش، بخاطر اینکه منو زده نزدمش بخاطر اینکه دستش تو چشمم رفت دعواش کردم

یه بار پسرم هی منو میزد تو داروخونه بودم.یه حاج خانونه بهم گفت نذار بزنتت به هیچ عنوان.وقتی دست روت دراز کرد دستشو بگیر محکم فشار بده جوری که بترسه‌.چون وقتی بزرگ شه احترامتو نگه نمیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرار یک رفتار نامناسب هست که در کودک تاثیر نامناسب میگذاره .

من سعی ام اینه برای بچه ام قابل اعتماد و پیش بینی باشم نه یهو پرخاشگر یهو مهربان .

اگه گاهی حوصله ندارید بچه را با بازی با وسیله یا آب بازی یا کارتون و.....مشغول کنید و ازش فاصله بگیرید تا حوصله تان سرجاش بیاد.

وقتی دعواش کردم خودش منو بوسید 

بچه ها گاهی از رو دوست داشتن زیاد میزنن پسر۱۵ماهه منم همینطوره منم گاهی اعصابم خرد میشه فقط داد میزنم نکن زود برسو برمیداره موهامو شونه میکنه ک بخندم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بچه ها گاهی از رو دوست داشتن زیاد میزنن پسر۱۵ماهه منم همینطوره منم گاهی اعصابم خرد میشه فقط داد میزن ...

من با پسرم خیلی بازی میکن،، برام خیلی مهمه، ولی دستش وقتی رفت تو چشمم، اعصابم خرد شد

وقتی دعواش کردم خودش منو بوسید 

ای جان. چقدر مهربونه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

پسر من ١٠ ماهشه منو گاز ميگيره😍😍😍دوتا دندون بيشتر نداره پيشي مامان😘😘😘 موهامو هم همش ميكشه😕😕😕

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
دقیقا شوهر منم اینجوریه وقتی بچه ما خواسته جنگش میزنه چنان میمرخ به بجه انگار با همسایه سر کوچه دعوا ...

چی گفتی دقیقا؟؟؟؟؟؟

باغ پیوند من و تو  پره از عطر اقاقی  فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
بچت چند وقتشه؟ 

پنج‌ سال 

دست خودم تیست اذیتم میکنه خیلی اما بعدش عذاب وجدان میگیرم

امروز هزار لگبار گفتم دست به‌ اون نزن تا آخر سر شکوندش

البته از دوسالگی دستم روش بلند شد دستم بشکنه

بیدار شد از دلش در بیار 

توجیح نمیکنم زدن رو اما ماها هم ادمیم یجاهایی ممکنه اشتباه کنیم تو فکر تکرار نشدنش باش عذاب وجدان رو بزار کنار

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....