2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 29 پست

عزیزم چند سالتونه شما و همسرتون؟؟همسرتون اینقدر بچس ک نمیتونه واس زندگی شخصیش تصمیم بگیره کاش یکم بزرگتر و پخته تر میشدین بعد ازدواج میکردین همش بچه بازیه این زندگی

مگه عمتو نمیشناختی کاش قبل ازدواج بیشتر فکر میکردی الان تنها راهت اینه خونتو جدا کنی تا کمتر دچار مش ...

آخه عمه ام ناتنیه زیاد رفت و آمد نداشتیم تا قبل عروسی خوب بود بعدش عوض شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینجوری میگم ولی شوهرتون خیلی خیلی بچه ننه هست. بهتره جلو مادرشوهرت کوتاه نیای. اشتباه کردی بخاطر دل اون نذاشتی خانوادت بیان خونت. هنوزم دیر نشده رفت و امدت رو با خانوادت از سر بگیر. اگر هم ناراحت بود و اومد داد و بیداد بگو در صورتی قید خانوادم رو میزنم که پسرت هم قید خانوادش رو بزنه. اگر اون بچته و براش زحمت کشیدی منم بچه خانوامم و برام زحمت کشیدن نمیتونم راحت بزارمشون کنار.

خواهشن بی زبون بازی در نیار و زیر بار حرف زورش نرو. زبون داشته باش و مثل خودش داد و بیداد کن ببین چجوری مترسه ازت.البته نه جلو شوهرت. اینجور ادما اگر جلوشون کوتاه بیای و سکوت کنی بدتر میکنن ولی اگر ببینن طرفشون بی زبون نیست ازت میترسن

برا شوهرت هم بهش بگو تا تو خونه خانواده من نیای منم دیگه خونه خانواده تو نمیام. خیلی ناراحتی تو بیا تا منم بیام.

در اولین فرصت هم خونتون رو جدا کنین وگرنه خدایی نکرده کارتون به جدایی میکشه

سلام عزیزم تو باید با سیاست کاری کنی ک شوهرت فقط و فقط ب حرف تو گوش بده بعدم از اونجا برین

اتفاقا همین کار رو میکنم شوهرم سمت خودمه فقط از این ناراحته که چرا مامان و بابات تورو ول کردن خانواده ام میزنه تو سرم میگه تورو چرا تنها میفرستم بری خونه مامانت باهاش صحبت کن منم صحبت میکنم که این مشکلات حل بشه و باهم خوب بشن 

محكم باش من اصلا چيزايي كه گفتي تو كتم نميره، فيلم عروسيت دست اونا؟؟؟!! اخه مگه بچه ايد كه فيلمتون و بهت نميدن؟؟؟!! برو فيلم و بگير، خونه مادرت هر وقت خواستي برو حتماااا با همسرت، همسرت و بكش سمت خودت، بگو ميخواستي خونه مامانت شام بخوري بيخود كردي زن گرفتي، تا اولشه حساب كار بزار بياد دستشون، ساكت نشين، بابات حركتي نميزنه؟! باباي من بود ميومد دستم و ميگرفت ميبرد  

بیا نگا عروس مردم عروس ما میخواد قورتمون بده

ولی عروس ما خدایی دختر گلیه، مهربونه، خوش برخورده و... فقط یه ذره کم حرفه. مامانم دوست داره سرزبون داشته باشه. وقتی مهمون داریم نمیتونه خودشو نشون بده به اقوام شوهر. من چون خواهرشوهرم نمیتونم بگم ولی اگه خواهرم بود یه کم سیاست یادش میدادم.😊

اتفاقا همین کار رو میکنم شوهرم سمت خودمه فقط از این ناراحته که چرا مامان و بابات تورو ول کردن خانواد ...

فقط باید شوهرت و هر کنی بکشی سمت خودت .در اولین فرصت خون تو عوض کن یه جا رو اجاره کن  مادر شوهر حتی اگه ببینه شوهرت وش نت رفتار اش بدتر میشه فقط شوهرت و بکش سمت خودت خونه رو عوض کن رفت و آمدت و کم کن

اتفاقا همین کار رو میکنم شوهرم سمت خودمه فقط از این ناراحته که چرا مامان و بابات تورو ول کردن خانواد ...

عزیزم‌وقتی پیش شوهرتی بهش بگو ک خانوادت چقدر اونو دوس دارن بگو مامانم همش میگه مثلا علی خیلی پسر خوب و سر ب زیریه. وقتی ام پیش مامان باباتی بگو علی میگه خیلی دایی و زنداییو دوس دارم.بعداز ی مدتی ی مهمونی بده دعوت کن پدر مادرتو تا حل شه مشکلات.فقط قبلش اینکارارو حتما انجام بده

عزیزم‌وقتی پیش شوهرتی بهش بگو ک خانوادت چقدر اونو دوس دارن بگو مامانم همش میگه مثلا علی خیلی پسر خوب ...

اتفاقا دعوت کردم مهمونی دادم بین خانواده ها دعوا شد الان دیگه میترسم دعوت کنم یعنی استرس میگیرم