2777
2789
عنوان

discussion 1:talk about your mother in laws

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست
Oh really? How cool.. so that u are comfortable in her place.. tell me more about her personality tr ...

Yes thats the reason i love her ❤ she is like my mother 🤗 

But im worry because she will be alone after her son getting married 😔

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

I don’t like her very much but ever since I got pregnant she has been kind and has been sending food ...

Wow interesting , so since u got pregnant your mother in law's been sending delish foods for you? That's really awesome .. what's your little baby ? Girl or boy

Big ups
Yes thats the reason i love her ❤ she is like my mother 🤗  But im worry because she will be a ...

OMG.. you don't let it happen.. try to be in her around and spend more times with her .. you know ,she's alone and getting older every day . But when you're taking care of her ,she would pray a lot fo you and your hubby ,so then you're life would come round

Big ups
OMG.. you don't let it happen.. try to be in her around and spend more times with her .. you know ,s ...

Fortunately, she doesnt have any sickness ❤ but she will be depressed 🙃

So we will visit her soon ❤ 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

And i love english topics ❤❤