انشالله به ثمر میرسه توکل به خدا منم یه سقط داشتم البته من در معرض یائسگی زودرس هستم ولی شوهر ...
اره عزیزم امکانش هست چون منم اگه سریع از نمیدادم اصلا متوجه بارداری نمیشدم ولی متاسفانه من علایمم از قبل موعد بالا میزد برا همین میفهمیدم باردارم و میرفتم ازمایش و میدیدم بله باردارم بعد دو سه رو خونریزی میکردم در حد پریود یکم شدید تر با درد بیشتر ان شالله که این ماه حامله ایی عزیژم دوست منم با شش سال نازایی با دفعه اول که کلومفین خورد باردار شد اونم دوقلو
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناراحت نکن خودتو.استرسم نداشته باش واست خوب نیست.استراحتم کن .منم دو سه بار لک دیدم شیاف استفاده کردم بعدش خونریزی گرفتم درحد پریودی ...ولی سونو شدم دکتر بهم گفت باید استراحت مطلق باشم شیافم استفاده میکنم .نگران نباش پس اینا طبیعیه
بتات سر این چند بود؟؟ایشالله که ایندفعه بارداری راحتی داشته باشی
من سر این یکی عقب انداختم سه چهار روز ولی اصلا اعتنا نمیکردم میگفتم نه باردار نیستم اخه اصلا علایمم نداشتم ولی تست زدم سریع دو خط پررنگ افتاد دفتم از ۱۵۰۰بود دوباره یه روز بعد رفتم ۴۴۰۰شده بود دیدم خداروشکر روندش خوبه راستی یه کار دیگم میتونی بکنی بتا بده ببین بتات رفته بالا یا نه خدای نکرده
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
[QUOTE=65947975]عزیزم من هیچ مشکل خاصی نداشتم بارداری شیمیایی داشتم بتام همون اوایل که میدادم کم بود ...
عزیزممم بخدا این امینوسنتزو الکی واسه پول گرفتن میگیرن یکی از اشنایان ما رفته بود بعد فرستادنش مشهد گفتن بچت سندروم داره انقد گریه کرد جوش زد اخرم امینو سنتز شد گفتن سالمه سالمه بخدا این دکترا روانی ان من فقط ان تی اولو میرم سونو دومو نمیرم میترسم عیب ببندن بهم چون اگرخدای نکرده بچمم مشکلی داشته باشه منکه نمیخام سقطش کنم پس ندونم بهتره
مشکل نازای من از بدترین نوع ها هست احساس میکنم اخه وقتی بانک تخمکت کم باشه و... خیلی بده اگر ...
از درگاه خداوند هیچ موقع نا امید نشو من خودم نا امید بودم و اللن خیلی شرمنده خداوندم عزیزم ان شالله خداوند یه نی نی سالم و خوشگل موشگل میذاره تو دامنت شک نکن فقط بیخیال باش بخدا بیخیالی خیلی کارسازه من اینو به چشم دیدم برات صلوات میفرستم عزیزم غصه نخور
مشکلت چی بوده که دیر باردار شدی عزیزم والان بارداریت طبیعیه؟؟؟
والله دکتر که میگفت مشکلی نداری.ولی دوسال با کلومیفن و لتروزول و.....نشدم.ینماه دیگه شوهرم گفت نرو دکترو اینهمه قرص و امپول ضرر داره......بعدش فهمیدم باردارم.دقیقا ماهی که هیچی نخوردم
خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
عزیزم اول از همه مبارکت باشه بعدم اصلا نترس ریلکس باش اضطراب بدترین چیزه و اینکه شیر سویا و شربت نشاسته مخلوط 3 قاشق نساسته 1 قاشق شکر و آب یخ 3 روز پشت سر هم بخور گرمی جات نخور فلفل و ادویه و زعفرون و آویشن و کنجد و سیاه دونه و گل گاو زبون نخور.استراحت کن و نزدیکه حتی سطحی تا ماه 4 نداشته باش من سر 3 تا بچه هام اینطوری بودم خوب شدم