2777
2789
عنوان

لک دیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست
عزیزم من هیچ مشکل خاصی نداشتم بارداری شیمیایی داشتم بتام همون اوایل که میدادم کم بود مثلا ۱۰۰با ۲۰۰ب ...

بتات چند بود؟؟

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
ببخشید چند هفته شما سقط داشتین؟  5 هفته و 4 روز سونو شکمی و واژینال رفتم هیچی ندید فقط ساک حامل ...

منم همون اوایل بارداری سقط میکردم شما عجله نکن پنج هفته چیزی دیده نمیشه صبر کن اگه پوچ باشه خدای نکرده خودش میفته خودتونو به دست این دکترا نسپرین بخدا همین دکترا این بلاها رو سر من اوردن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتات چند بود؟؟

تو هرکدوم بتام متفاوت بود دفعه اول ۴۰۰وخورده ایی دفعه دوم ۱۰۰بود دفعه سومم ۲۵۰بود تا پونصد بالا رفته بود دیگه بالا نرفته بود منم شیاف میذاشتم برا همین سقط نمیشده شیاف جلوشو میگرفته ولی بتا تکون نمیخورده خیلی اذیت شدم سر اخری بخاطر شیافا 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تو هرکدوم بتام متفاوت بود دفعه اول ۴۰۰وخورده ایی دفعه دوم ۱۰۰بود دفعه سومم ۲۵۰بود تا پونصد بالا رفته ...

مگه الان باردار نیستی؟؟الان پند بود؟؟

ببخشید چند هفته شما سقط داشتین؟  5 هفته و 4 روز سونو شکمی و واژینال رفتم هیچی ندید فقط ساک حامل ...

عزیزم اگه خدایی نکرده ، جنین مشاهده نشه و پوچ باشه ، با مصرف شیاف ، ساک خالی ، جاش محکم میشه و سقط سخت میشه .

البته منظورم این نیست که به حرف دکترت گوش ندی .

فقط تعجبم از اینه که فقط واسه همه شیاف تجویز میکنن .

من خودمم ابن تجربه رو داشتم .

دکترم گفت تا زمانیکه جنین رو نبینم ، شیاف نمیدم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

[QUOTE=65947975]عزیزم من هیچ مشکل خاصی نداشتم بارداری شیمیایی داشتم بتام همون اوایل که میدادم کم بود مثلا ۱۰۰با ۲۰۰ب ...[/QUOامید به خدا نی نی سالم دنیا میاد، حواست به غربالگری ها باشه من الان هفته 20 هستم از دیروز کارم شده گریه، رفتم تست آمینوسنتز دادم،واسم دعا کنید پسر م سالم باشه

عزیزم من هیچ مشکل خاصی نداشتم بارداری شیمیایی داشتم بتام همون اوایل که میدادم کم بود مثلا ۱۰۰با ۲۰۰ب ...

انشالله به ثمر میرسه توکل به خدا 

منم یه سقط داشتم البته من در معرض یائسگی زودرس هستم ولی شوهرم مشکل نداره خداروشکر یه سقط داشتم الان سه ماهه اقدامم دوماه اول نشد طبیعی این ماه هم کلومیفن خوردم ولی میدونم باردار نشدم هرچند یازده روز تا موعدم مونده ولی نشدم ...

من دوماه پیش احساس کردم باردار شدم ولی لانه گزینی نشده اخه خونریزیم شدید بود و یه لخته بزرگ ازم افتاد ولی خب سی روزه پریود شدم و از حاملگیم ندادم 

[QUOTE=65947975]عزیزم من هیچ مشکل خاصی نداشتم بارداری شیمیایی داشتم بتام همون اوایل که میدادم کم بود ...

ایشالله که سالم و سلامت بغلش میگیری.

مگه الان باردار نیستی؟؟الان پند بود؟؟

الان چهارمیه عزیزم چرا باردارم 

خدا کنه اتفاقی نیوفتی بعد دوسال خدا بهم ر نگاه کرد😔😭

ناراحت نباش گلم خدای نکرده خدای نکرده سقط شه هم بازم باردار میشی مهم اینه فهمیدی باردار میشی..من تا ماه اخر داشتم سره پسراولم الانم باردارم چندبار اوایل لک دیدم ..بسپر بخدا 

ایشالله که سالم و سلامت بغلش میگیری.

ممنون عزیزم ان شالله برای شماهم مشکلی نیس استراحت کن شایفتم بزار ان شالله خدا خودش نگهش داره برات 

الان چهارمیه عزیزم چرا باردارم 

بتات سر این چند بود؟؟ایشالله که ایندفعه بارداری راحتی داشته باشی

ناراحت نباش گلم خدای نکرده خدای نکرده سقط شه هم بازم باردار میشی مهم اینه فهمیدی باردار میشی..من تا ...

توکل برخدا.خودش تو اوج نا امیدی بهم‌داد ایشالله خودشم نگهدارشه

ممنون عزیزم ان شالله برای شماهم مشکلی نیس استراحت کن شایفتم بزار ان شالله خدا خودش نگهش داره برات&nb ...

قربانت.توکل برخدا.