2777
2789
عنوان

لک دیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 96 پست
عزیزم امیدوارم لکه بینیت قطع شه لکت در چه حده ؟؟؟من سه تا سقط داشتم بگو تا کمکت کنم 

لک کوچیک تیره.فعلا که خوابیدم😔

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
به من گفتن 3 روز صبر کن دوباره ازمایش بده چون بتام 98 بود . به نظرتون باردار هستم ؟

اره عزیزم بتای ۹۸بارداری 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لک کوچیک تیره.فعلا که خوابیدم😔

همون بود؟؟؟دیگه نیومد؟؟؟اب قاطیش بود یا نه؟؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سيكلوژست ديگه،من چون سقط داشتم تا هفته ١٥ استفاده كردم،هر ١٥ تاشو من ٤٥ ميخريدم،بسته اش زردو سفيده

به من شیاف پرژسترون داده.

همونه عزيزم،من تا هفته ١٥ ميزاشتم كلا از هفته ٨ تا ١٢ عاليه از سقط جلوگيري ميكنه

ده تا دونه بیشتر نداده😒.تموم شد تودم بگیرم استفاده کنم؟؟

نرفتپ ببینم.خوابیدم فعلا.نه اب قاطیش نبود.

اگه با اب قاطی میبود خوب بود چون به اون میگن لکه چیزی تو مایه های خونابه رو میگن لکه ولی اینی که شما میگی فک‌نکنم اسمش لکه باشه 

اگه با اب قاطی میبود خوب بود چون به اون میگن لکه چیزی تو مایه های خونابه رو میگن لکه ولی اینی که شما ...

اینکه همش لکه😂😂😂😂

۲۵تا دونه اش۷۰تومن😁

من يه ماه فميبيون ٢ خريدم ٣٠ تاش ٦٠ تومن بود چند ماه پيش،الانم مولتي ويتاميني كه ميخورم ٣٠ تاشو ٤٧ گرفتم،كنارش دي ٣،آهن و كلسيم هم ميخورم يعني يه وضعيه