2777
2789
عنوان

لک دیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست
خب قهوه اي مهم نيست،شياف رو مرتب استفاده كن حتما هم خارجي بگير،فقط هم استراحت كن،جارو نكش،حمام آب دا ...

منم لک قهوه ای دارم .. چه شیافی استفاده کردی ؟ 

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم امیدوارم لکه بینیت قطع شه لکت در چه حده ؟؟؟من سه تا سقط داشتم بگو تا کمکت کنم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چرا تو هفته ده مشکلی نیس دوستم من دهم

منم میخاستم همینو بدونم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خداروشکر.یعنی دیگه قطع شد؟؟دعا کن برام

اره صبح تا ظهر بود قطع شد استرس نداشته باش من اونروز برای ثبت نام کارت ملی هم نوبت داشتم اصلا اروم و قرار نداشتم استراحت کن

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
خب قهوه اي مهم نيست،شياف رو مرتب استفاده كن حتما هم خارجي بگير،فقط هم استراحت كن،جارو نكش،حمام آب دا ...

باشه ممنون.راستی گفت فولیک اسید نمیخواد بخوری.اینو داد بهمfemibion

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
اره صبح تا ظهر بود قطع شد استرس نداشته باش من اونروز برای ثبت نام کارت ملی هم نوبت داشتم اصلا اروم و ...

منم امروز همش به خاطر دکتر سرپا بودم بعدشم که لک دیدم.الان اومدم خونه خوابیدم.شیاف و گفت هرشب استفاده کن

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
بدون مشورت پزشک شیاف گذاشتی؟ 

من روز قبلش ازمایشم مثبت شده بود زنگ زدم دکترم گفت شیاف بزار

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم هفته ١١ لك ديدم پسره بچم،ولي ربطي نداره خيليا اصلا لك نديدن ولي پسره

شاید کتمان نمیکنم ولی اغلب اگر دراین هفته لک ببینی پسره منم نگفتم به صورت100%ولی یه نشونش اینه