2777
2789
میشه بیاین راجع به تزریق فیلر بینی اگر کسی انجام داده تجربش رو بگه؟درد داره؟؟چقدر میمونه؟

ماندگاری بستگی به فیلری داره که تزریق میشه و برای درد هم از بی حسی استفاده میشه بعضی از فیلرها حاوی لیدوکائین هم هستند که در حین تزریق درد کمتری حس میکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خواهرم تزریق فیلر انجام داده هم واسه زیر چشم وهم برای صورتش پیش خانم دکتر اشبین
تیرگی زیر چشمش که کلا بر طرف شد کلا خانم دکتر اشبین تو این زمینه بهترین هستن شماره مطبشم
/اا09120751625/44236721

میشه بیاین راجع به تزریق فیلر بینی اگر کسی انجام داده تجربش رو بگه؟درد داره؟؟چقدر میمونه؟

من این تزریقو واسه انحنای بینیم انجام دادم 6 ماه مون واسم خیلی هم خوشگل شده بود بینیم باز می خوام پیش خانم دکتر اشبین
دوباره فیلر بزنم کلا کارای پوستیم. پیشش انجام می دم شماره مطبشو می زارم خواستی برو پیشش 02144236721/09120751625

خواهر من تزریق فیلر گونه پیش دکتر سمیه زمانی نیا انجام داده... فک نکنم درد داشته باشه... چون انقدر راضی هست که میگه اگه تاثیرش بعد از مدتی از بین بره من بازم میرم اونجا انجام میدم.