2777
2789

بابام اینا یه دونه دارن ازش خوبه. ولی مارکایی مثل سونی خیلی بهتره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حال حاضر تلویزیون‌های بسیار متنوعی از برندهای بسیار زیادی در سطح بازار وجود دارند که خریدار به محض مواجه شدن با آن‌ها به یک باره دچار سرگردانی می‌شود و آن‌چنان که باید و شاید نمی‌تواند تصمیم بگیرد که کدامیک می‌توانند گزینه‌ی بهتری برای او باشند. در نتیجه‌ی این امر، ممکن است خریدار انتخابی تصادفی انجام دهد و پس از مدتی استفاده دریابد که تلویزیونی که خریداری کرده آن چیزی نیست که به کار او می‌آید و لذا مبلغی میلیونی را به اشتباه صرف خرید تلویزیون کرده است.

بنابراین بهتر است پیش از خرید، بدانید که چه معیارهایی برای خرید تلویزیون در ذهن دارید و سپس با فهرست کردن معیارهای خود بر روی کاغذ و پیش چشم داشتن آن معیارها به هنگام خرید، تلویزیون مناسب را انتخاب کنید.

معیار اول اندازه :

نخستین معیاری که باید به آن دقت داشته باشید، اندازه‌ی تلویزیون است. در راهنمای خرید تلویزیون لازم به توضیح می‌دانیم که باید پیش از خرید تلویزیون با توجه به شرایط منزل و نوع استفاده‌ای که قرار است از تلویزیون داشته باشید تعیین کنید که دقیقاً به تلویزیونی با چه اندازه نیاز دارید. آیا تلویزیون ۳۲ اینچ مناسب‌تان است یا ۴۰ یا ۵۵ و یا بزرگ‌تر؟

به عنوان مثال، اگر صرفاً به دنبال یک تلویزیون برای اتاق هستید و اتاق‌تان هم یک اتاق معمولی ۳*۴ است یک تلویزیون ۳۲ اینچی هم مناسب است، اما مثلاً اگر به دنبال خرید تلویزیون اصلی منزل هستید باید متناسب با مساحت هال، فاصله‌ی بیننده تا تلویزیون و موارد این قبیل تلویزیونی ۴۰ اینچی و بالاتر را مد نظر داشته باشید.

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/tv-buy-guide.html