سلام دوستان . من پارسال از بابام یه خونه خریدم 10 تومن از قیمت اون محل پایین تر (البته 2 ماه پیشش همون واحد طبقه بالایی 10 تومن از قیمت منم کمتر خریده بود ) منم گفتم بابا بیا پولتو بدم هرچی من بالا پریدم پایین پریدم گفت نه فعلا پیشت باشه تا بعد ( علتش هنوزم برام معلوم نیست اما بابام تعارفیه ) خلاصه سند به نامم شد ولی بابام پولشو نگرفت . الان خونه گرون شده . الان ما تصمیم داشتیم به خاطر این که بابام ضرر نکنه 40 تومن بیشتر بدیم ( یعنی صفر صفر میشیم با این کار اما شوهرم میگه چاره ای نیست فردا همه میگن از باباش مفت خرید ) حالا الان مامانمم زنگ زده که اره اون موقع خونه مثلا متری 6 بود الان شده متری 12 !!! مامانم کلا یه مقدار خسیسه و به خصوص نسبت به من خیلی ریز ریز حسابگره . حتی کادوی عروسیمو گفت خودم بخرم برای خودم . نمیدونم گیجم به نظرتون چه کنم ؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اگر پدرتون. همون موقع، پول رو میگرفت می تونست شاید ملک دیگه ای بگیره حالا گیریم کوچکتر، محله دیگه و... خودشون نخواستن که سرمایه گذاری کنن! شما نه، یه غریبه، مسلما پول می گرفتن و به سلامت! دوستی دوستی، میکنی پوستی که نباید اجرا بشه! پارسال همین اتفاق برای ما افتاد! پدرم، پول رو تمام و کمال از ما گرفتن و ما هم با طیب خاطر تقدیم کردیم. رفتن جای دیگه خریدن، الان میخوان صد و بیست تومن گرون تر شده همونجا! خونه ما هم دوبرابر شده! خانومها در معامله احساساتی ان! با اصل مالک طرف شید!