2777
2789
عنوان

خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 38 پست
یه جوری گفتم ولی مامانم میگه اون روز میگفتی انقدر تا سکه داری برای ما کنار گذاشته بودی درسته ؟؟؟؟

اي بابا خيلي سخت شد ك اينجوري ولي ببين مزه دهنشون جيه ي جوري راضيشون كن ك منتي سرت نباشه بخاطر ارامش خودت بعد ك دادي بدون رودربايستي اجاره خونه روهم خودت بگير

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اي بابا خيلي سخت شد ك اينجوري ولي ببين مزه دهنشون جيه ي جوري راضيشون كن ك منتي سرت نباشه بخاطر ارامش ...

من میخواستم یه خونه دیگه بخرم بابام گفت از من بخر چون من قصد فروش دارم . حالا اینجوری شد ! مطمینم مامانم ولم نمی کنه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر پدرتون. همون موقع، پول رو میگرفت می تونست شاید ملک دیگه ای بگیره حالا گیریم کوچکتر، محله دیگه و... خودشون نخواستن که سرمایه گذاری کنن! شما نه، یه غریبه، مسلما پول می گرفتن و به سلامت! دوستی دوستی، میکنی پوستی که نباید اجرا بشه! پارسال همین اتفاق برای ما افتاد! پدرم، پول رو تمام و کمال از ما گرفتن و ما هم با طیب خاطر تقدیم کردیم. رفتن جای دیگه خریدن، الان میخوان صد و بیست تومن گرون تر شده همونجا! خونه ما هم دوبرابر شده! خانومها در معامله احساساتی ان! با اصل مالک طرف شید!

اگر پدرتون. همون موقع، پول رو میگرفت می تونست شاید ملک دیگه ای بگیره حالا گیریم کوچکتر، محله دیگه و. ...

اصل مالک بابامه که مطمینم همون مقدار پارسالو میگه . اما نمیخوام تا ابد این حرف باشه که محدثه از بابا مفت خرید خونه رو

اصل مالک بابامه که مطمینم همون مقدار پارسالو میگه . اما نمیخوام تا ابد این حرف باشه که محدثه از بابا ...

ببین دوست من...

در دروازه رو میشه بست، در دهن مردمو نه!

حتما تو جامعه هستی و می بینی دیگه! بابای من خونه داد بهم، گفتن بوی رنگ میده!!! فک کن!

معامله با اشنا یه حسن داشته باشه، ده تا عیب داره متاسفانه!

تو میگی چی کار کنم الان ؟ پول بابامو به اضافه 40 تومن بدم امروز تموم شه ماجرا ؟ مامانم خیلی چشمش به پول منه

معامله با اشنا یه حسن داشته باشه، ده تا عیب داره متاسفانه!

باورت نمیشه بگم میرم خونشون میگه داری میای مثلا 3 کیلو خیار و وسایل پیتزا بخر بیار برای شام . منم میخرم مسیله ای نیست اما به خواهرم نمیگه فقط من