2777
2789
عنوان

خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 38 پست
من بودم همون قیمت قبل توافق بهش میدادم اون پول دست شما امانت بوده قرار نیست ک روی امان چیزی بذاری ع ...

من همون روز به بابام گفتم معلوم نیست فردا چی میشه گفت من همین پول رو پیشت امانت گذاشتم همینم میخوام اما مامانم نه میدونم که الان میخواد پول امروزو بگیره . ضمن اینکه من تا حالا یه هزاری از اون خونه اجاره برنداشتم و گفتم بابام برداره . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باباتون با پول خونه چكار كردن؟!اگه چيزي خريدن مثلا ملك طلا ماشين ؟!بگو اونم دوبرابر شده ديگه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حرف زدین و توافق کردین و تموم شده دیگه . حالا فردا بشه متری ۱۵ که نباید شما خسارت بدین .

با پدرت صحبت کنید و ببینید نظر اون چیه . البته وقتی مامانت نبود😩

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

ب نظر من ك همون دعتومن و بدين اگه هرجقدر از ده تومن بيشتر بدين ممكنه تو ذهنشون اين بياد كه مثلا ببين خودشونم ميدونن مفت خريدن بيشتر ميدنك ما چيزي نگيم ولي همون ده تومن بدهي ك دارين حق ب حقدار ميرسه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
باباتون با پول خونه چكار كردن؟!اگه چيزي خريدن مثلا ملك طلا ماشين ؟!بگو اونم دوبرابر شده ديگه

بابام پولو از من نگرفت گفت دست خودت امانت بمونه . ولی اون موقع من یه ماشین برای بابام خریدم پول خودمم گذاشتم که ماشین بابام الان 200 رفته روش و بابام پول منو همونقدر بهم برگردوند . اینجوری باشه منم باید سر بگیرم دیگه !

بابام پولو از من نگرفت گفت دست خودت امانت بمونه . ولی اون موقع من یه ماشین برای بابام خریدم پول خودم ...

همينو ب مامانت ميگفتي عزيزم

کاش هموم موقع ب زورم شده پولشو میدادین  ولی گرونی یا ارزون شدن ملک ن کار شماس ن باباتون  ...

به خدا هر چی گفتم هزار بار زنگ زدم حرف زدیم پیاماش تو گوشیم هست هنوز گفت نه که نه .

من حرفی نداشتم 40 اضافه بدیم با این که باید سکه های عروسیمونو بفروشیم و بدیم ولی الان مامانم زیر پوس ...

عزیز جان خونه از از پدر بخری تا عمر داری همه میگن خونه پدر داده بهش هر چقد هم پول بدی.

ضمنا این خواست پدرتان هم هست که اینطوری حساب کرده و مادرتان گفته بهت بگه.من تجریش دارم سر همین قضیه الان بعد اینهمه سال زندگی نتونستم خونه بگیرم تو ارزانی حالا گرون شده.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون

اصل باباتونه.در ضمن شما همون موقع خرید خواستید پولشونو بدید خودشون نخواستن.نمیخواستید صبرکنید که گرون بشه بخرید ازشون.حالا اگه رو پولتون سودی رفته یه مقدار بیشتر هم بدید موردی نیست.