2777
2789
ساعت 8زنگ زد گفت بیا پایی کمک کن که پرده رو وصل کنم حالا من خودم کلی کار داشتم ظرفهام رو ظرفشویی بود ...

خوش بحالت که خواهر شوهر نداری

وای اگه الان منم خواهر شوهر نداشتم همیشه با مادر شوهرم گل و بلبل بودیم....اما چه کنم که دارم

حالا که خواهرشوهر نداری سوسه بیاد واست بهش بیشتر برس،طفلکی اونام انتظار دارن خب ،خدا اجر کاراتو میده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونین چیه بچه ها اون همیشه کار داره ب ای انجام دادن هیچوقت خونش تمیزومرتب نیست انتظار داره هروقت رفتم کاراش رو من انجام بدم ودش اصلا حوصله تمیزکاری نداره منم واسه همین نمیخوام زود به زود برم تازه وقتی هم دیر به دیر  میرم اونجا میبینم تو خونش اینقدر کار هست که نمدونم ازکجا باید شروع کنم خودش خیلی شلخته است وبه خونه زیاد نمیرسه شما جای من بودین جه برخوردی میکردین باوجود تمام مسئولیت هایی که خودم تو خونم دارم؟

52 سالشه

سنش که خیلی خوبه .خودشو زده به موش مردگی 

اگه جاری داری برنامه بریز با خواهرشوهرات هرروز ی نفر بیاد کمکش

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
میدونین چیه بچه ها اون همیشه کار داره ب ای انجام دادن هیچوقت خونش تمیزومرتب نیست انتظار داره هروقت ر ...

عزیزم من جای تو بودم میگفتم من مسئول زندگی خودمم بگو نظافت کار بگیره مگه تو دور از جون کلفت اونی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ساعت 8زنگ زد گفت بیا پایی کمک کن که پرده رو وصل کنم حالا من خودم کلی کار داشتم ظرفهام رو ظرفشویی بود ...

امیدوارم اشتباه کرده باشم و از اون آدما که با ایجاد عذاب وجدان در اطرافیان میخان سرویس های بیشتری دریافت بکنن نباشه ایشون. 

گریه داره یه پرده؟ 

مگر اینکه مسئله روحی زمینه ای داشته باشن. اگر اینطوری نیست منطقی باش و ضمن رعایت ادب و محبت، جوگیر نشو با دیدن این رفتارا..درمورد شخصیت های مهرطلب و "تله عاطفی مهم نباش" هم بخون یه کم

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام