2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چیکار کنیم الان🙄

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

ساعت 8زنگ زد گفت بیا پایی کمک کن که پرده رو وصل کنم حالا من خودم کلی کار داشتم ظرفهام رو ظرفشویی بود باید میشتم باید پسرمو غذا میدادم تازه  هنوز شام رو آماده نکرده بودم حالمم خوب نبود خلاصه خیلی بد موقعی کارم داشت منم نه نگفتم بهش فقط گفتمبذار کاامو بنم تا یه ساعت دیگه میام اونم گفت باشه بعد انجام دان کارهام رفتم پایین وقتی رفتم خبلی حالش بد بود فشارش افتاده بود تامنو دید دراز کشید روزمین وچشماش پر اشک شدگفتم چیه مامان جی شده دیگه بیشتر گریه کرد از من ناراحت بود گفت که دیر میای وقتی کارت دارم گفت حالا من دختر ندارم ت جای دخترم اینطوری باید جوابمو بدی من مریضم نمیگب پیرزنه گناه داره باید این جوری هوامو داشته باشی گفتم اخه خودتون گفتبن کاراتو بکن وبیا بخاطر همین یکم دیرتر اومدم قصد بدی نداشتم .ولی بچه ها وقتی اونجوری دیدمش دلم براش سوخت واز ودم بدم اومد.

چه حرکتیه آخه گفت بیا پرده رو نصب کن تو هم گفتی کارامو تموم کنم تا 1 ساعت دیگه میام دیگه این کجاش بده؟؟؟؟ مامان خودتم بود حتما همینکارو میکردی.پر توقع شده.گریه چیه.دلش گرفته بود

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

مادرشوهرم  هم خوبی داشته هم بدی .ولی نمیدونم چرا نمیوتونم بدیهاشو فراموش کنم همیشه یادمه واین باعث میشه لیشتر ازش دو ی کنم دوست ندارم زیاد برم پایین حالا دیروز وقتی حالش رو دیدم از دلش در آوردم و قول دادم ازاین به بعد زود به زود برم خونش ولهش سر بزنم واگه کارب داشت کمکش کنم هرچن من قبلا هم تو کاراش کمکش کردم  بهش هم سر زدم ولی او انتظار داره من هرروز یه سر برم پیشش ولی من سختمه هرچی دورتر باشم راحت ترن درد سرام کمتره .

حالا موندم چه جوری به قولم عمل کنم وقتی دلم بافولی دادم صاف نیست؟

چندسالشه؟؟؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
کلا ب جز استارتر هیچکس حاضر نیست دلش برای هیچ مادرشوهری بسوزه😂😂😂

من نمیسوزه اگه نزدیک چاه باشه هول میدم میندازم توچاه

چون طی26سال خیلی عذاب کشیدم الانم عصبی هستم

ولی اون هروقت من تازه عروس بودم اومیگفت من شش ماه بیشترزنده نیستم والان میمیرم

ولی ازمن سالمتره

خاک توسرش

مادرشوهرم  هم خوبی داشته هم بدی .ولی نمیدونم چرا نمیوتونم بدیهاشو فراموش کنم همیشه یادمه واین ب ...

باید خودتو مقصر و اونو حق به جانب جلوه نمیدادی و یه عالمه بهش قول بدی😥بیشتر میگفتی مامان باور کن منم کارهای خونم و بچه خیلی وقت و انرژیمو میبره همش خسته ام حتی گاهی بیشتر کارهام میمونه اگه به شما کم کمک میدم لماز سر بدجنسی و اینا نیست خودم دوست دارم بیشتر دست کمک باشم اما واقعا کشش ندارم مارو با زمان جونی های خودتون مقایسه نکنید که اون موقع تغذیه ها سالم و دغدغه هاکم بود و یه خانم میتونست جن تا خونه رو اداره کنه باورکنید من تو کار خودمم موندم ولی خب سعی میکنم بیشتر وقت بذارم واستون

محتاجم به دعا
من نمیسوزه اگه نزدیک چاه باشه هول میدم میندازم توچاه چون طی26سال خیلی عذاب کشیدم الانم عصبی هستم و ...

😂😂

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز