2777
2789
عنوان

پشیموووونم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 87 پست

مبارک باشه؛ یه عکس از موهات بفرس خانوم گل😀

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این اتفاقا پیش میاد خداروشکرکن بدتر نشد

مثلا موهات باز میشد وسط مجلس یا عکست زشت میسد یا گریمت خراب نشد

بعدم میتونی عکستو بدی فتوشاپ رنگ موهاتو تغییر بده

در هرصورت بقیه گفتن بهت میاد☺

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

من امروز رنگ و لایت کردم روشن🤔حس عجیب غریبی دارم 

تاحالا ی بار چندسال پیش واسه عروسیم رنگ ولایت کرده بودم ولی چون تیره تر بود دوسش داشتم اینو حس میکنم زیاد دوس ندارم🤔شایدم بهش عادت ندارم 

به عرحال تنوعه دیگه عزیزم سخت نگیر دائمی که نیست

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دیگه تموم شد رفت ناراضی هستی برو دوباره عوض کن رنگ موهاتو علی الخصوص اگه دکلره شده باشه الان هر رنگی ...

الان راضی ام بنظرم برای عروس مناسب نبود

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

یه جووووووری نوشتی پشیمونم انگار ده سال عاشق پیشه بودی ازدوج کردی حالا دوسش نداری پشیمووووونی بابا انگاروانتی سرکوچه سبزی هاش مونده باشه رودستش دارین مشتری جم میکنین والا بخدا

المیرا مستوفی...
من امروز رنگ و لایت کردم روشن🤔حس عجیب غریبی دارم  تاحالا ی بار چندسال پیش واسه عروسیم رنگ ولا ...

ببین عکس موهامو گذاشتم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️