2777
2789
عنوان

تکرر ادرار

381 بازدید | 13 پست

بچه ها من اقدامم و فردا موعدمه

احساس دستشویی دارم و میرم دستشویی دستشویی ندارم، همش حس میکنم مثانم پره

دلیلش چیه؟ ممکنه عفونت داشته باشم؟؟؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی  منم مثل تو بودم  میگفتن توهم بارداری داری  پریودم شدم  سوزشم داری ...

سلام عزیزم

نمیدونم ... علائم پری دارم و حس میکنم مثانم پره در حالیکه نیس

یه آزمایش بده احتمالا همون عفونت ادراریه

اخه سوزش ندارم

قبلا عفونت داشتم سووووزش شدید داشتم

کلی دارو مصرف کردم و خوب شد

اخه سوزش ندارم قبلا عفونت داشتم سووووزش شدید داشتم کلی دارو مصرف کردم و خوب شد

اولش همینجوریه پیش رفت که میکنه علائم دیگه اش ظاهر میشه اون عفونت با سوزش یه چیز دیگه است من الان پنج ساله درگیر عفونت ادراری ام وحشتناکه سریع برودکتر که خدای نکرده اگه بود زود درمان کنی

اولش همینجوریه پیش رفت که میکنه علائم دیگه اش ظاهر میشه اون عفونت با سوزش یه چیز دیگه است من الان پن ...

ممنون عزیزدلم

من تا لحظه ی پریود شدم امید داشتم اما نشد  تا بی بی ندادی دل نبند چون خودت ضربه میخوری

هنوز از موعدم نگذشته، فردا یا پس فرداس

قبلا عفونت ادرار داشتم که کلی دارو و دوا خوردم، الان که رحم و مثانه و همه چیم تیر میکشه و درد میکنه

خودمم یه ماه از موعدم یه روز گذشت، انقدددددر امید داشتم صبحش بی بی منفی شد، بعدم پری اومد

توکل به خدا، ان شاالله هرچی به صلاحمونه پیش بیاد

عزیزم لطفا اگه دکتری رفتی که جواب گرفتی یا دارویی مصرف کردی که موثر بود به منم بگو.من واقعا درگیر این مشکل هستم و هر چی میرم دکتر فایده نداره 😭😭😭😭 میگن دکتر مریم کرمعلی کارش خیلی خوبه و صد در صد درمان میکنه این مشکل و فلوشیپ اختلالات کف لگن  هم داره ...