2777
2789

ناموسن دیگه مجردا رو دسته بندی نکنید مجرد مجرده دیگه

حالا چیکارمون داری؟؟؟

شوهر خوب سراغ داری؟

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوباره اومدم مشکل خاصی ندارم ولی هرجا سخن از مجرد باشه من مراجعه میکنم😁😁

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

من که اصلا مشکلی با مجرد بودن نداشتم و نخواهم داشت خواستگاری هم بیان یا نیان من که قبول نمی کنم

اما پدر و مادرم رو خیلی دوست دارم چون اونا باعث موفقیت های من در زندگیم هستن از هیچ لحاظ برام کم نذاشتن چه مالی چه معنوی و هر چی دارم از پدر و مادر نازنینم دارم

دنیا رو به کامتون تلخ نکنید شاد باشید😍😍
ناموسن دیگه مجردا رو دسته بندی نکنید مجرد مجرده دیگه حالا چیکارمون داری؟؟؟ شوهر خوب سراغ داری؟

اونوقتا که مجرد بودم هر کی میگفت خوشبحالت مجردی بشدت ناراحت میشدم میگفتم خودش خرش از پل گذشته دیگه خیالش نیست من چه زجری میکشم تو مجردی.الان میفهمم چی میگفتن.الانم من نصیحتتون نمیکنم که بگم ازدواج نکنید بلکه فقط میگم بخاطرش دوران مجردیتونو خراب نکنید که بعدا حسرتشو میخورید مثه زمان کودکی که درانتظار بزرگی بودیم و....

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....